Dragonfly Pin AmbachtenLibellen symbolisch variëren van cultuur tot cultuur in Japan dat geluk en licht symboliseren. Native Americans zien ze als zielen van de doden. Zoals juwelen of metalen lieveheersbeestjes en vlinders, libellen zijn een populaire figuur in vrouwen sieraden. Voor sommigen is het dragen van hen symboliseert een band tussen mens en natuur.

Dragonfly clip

Een wasknijper libel is snel en eenvoudig te maken en je kunt gebruiken als een paperclip, clip zak chips, of als een charmant accessoire geknipt om een ​​zak of tas. Schilder een wasknijper elke kleur die je wilt. Neem twee theelepels houten handwerk en verf die van kleur, een kleur die contrasteert met de clip. Eenmaal droog, steek de houten lepels in de vorm van "x" en plak ze op de achterkant van de clip. Dit zijn de vleugels. Neem een ​​pijpenrager ongeveer 6 centimeter lang en vouw deze dubbel, curling aan de uiteinden. Lijm de top Dragonfly fungeren als antennes. Voel je vrij om een ​​gezicht te trekken over de libel, of laat het leeg.

opluchting Dragonfly Pin

Een pin kralen libel is een meer traditionele sieraad. Een groot aspect aan deze pen is dat de kralen met behulp drastisch veranderen de algehele look van de pin end. Bijvoorbeeld, glaskralen uitzien radicaal van zilveren of gouden kralen. Neem een ​​24-gauge draad minstens 6 centimeter lang en krul aan het eind. Kralen snaar totdat volledig afgeschermd: gerust kralen van dezelfde of verschillende kleuren te gebruiken. Dit is het lichaam van de libel. Vormen de kabel 32-gauge naald in de vleugels en string kralen op hen van een contrasterende kleur. Aan het einde, draai de vleugels tegen het lichaam van de libel. Draad de pin voor de libel met een paar centimeter van de draad 24-gauge, of lijm met een lijmpistool warm.


Wire Dragonfly

Deze libel is vergelijkbaar met die in hoofdstuk 2, behalve dat het gemakkelijker is om te doen en op het einde, het geeft je een libel meer minimalistisch. Vouw 12 centimeter zilverdraad in tweeën, waardoor een kleine boog in het onderste gedeelte. Voeg vijf parels van elke kleur. Wikkel de resterende draad in een kleine set van vleugels. Draai te houden. Herhaal deze stap, dit keer naar de tweede reeks vleugels iets groter dan de eerste serie voeren. Het buigen van de draad en vervolgens, en string een kraal van een andere kleur bovenaan. Dit is het hoofd van de libel. Krul de resterende stukken draad antennes. Loop een veiligheidsspeld door de bovenste kraal aan speld aan uw kleding.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha