Draag Eyeliner Pencil De juiste manier - TutorialEye Liners zijn een elegante manier om vorm te geven en te definiëren uw ogen. Als het gaat om langs je ogen, er zijn een groot aantal producten die u kunnen helpen dat te doen. Er zijn verschillende soorten eyeliners op de markt vandaag. U kunt kiezen tussen een normale naar een film coating oogpotlood pen oog op een gelfilm oog, en in sommige gevallen, sommige kohl potloden een groot werk van het werk als eyeliner doen ook.

Draag eyeliner om de ogen in het oog meer prominente definiëren. Een eye liner, indien toegepast in dikke lijnen met een naakt lip, zorgt voor een zeer intense en gevarieerde uitstraling. Kan alleen of met een oogschaduw verbetering van de kleur en de vorm van de ogen worden gedragen. Daarnaast eyeliners spelen een belangrijke rol als het gaat om het creëren van de immer populaire smokey eye look.


Terwijl de mogelijkheden zijn legio, de belangrijkste om te onthouden is dat je echt stabiel tijdens het aanbrengen van eyeliner geleverd te zijn. En in het geval waarin het aanbrengen van een eyeliner voor de eerste keer is het beter om te beginnen met dunne lijnen, veeleer dan dat lijnen zeer dik en prominent.

Hier zijn een aantal eenvoudige stappen die u zullen helpen de juiste wijze dragen de eyeliner met een potlood eyeliner:

  • Clean & prime je ogen. Als je een vette deksels van toepassing een beetje 'losse poeder als dit zal de eyeliner langer op de deksels.
  • Begin met het tekenen van een lijn van het midden van het deksel op de bovenste wimperlijn aan de buitenste hoek. Als je een lijn niet goed te krijgen langs de wimperlijn, maak je geen zorgen, als je de kloof altijd na kan vullen. Trek een lijn praktijk is belangrijk.
  • Sinds het midden van het deksel om een ​​lijn te trekken aan de binnenkant hoek langs de wimperlijn. Zorg ervoor dat je een dunne lijn te tekenen.
  • Zodra deze operatie, het overbruggen van de kloof tussen de getekende lijn en de wimperlijn door het bewegen van het potlood eyeliner in lichte beroertes. E 'ok als je een dikke lijn voor de eerste keer. Na het beoefenen van een paar keer, krijg je aan gewend en in staat zijn om de lijnen te creëren zoals u dat wilt.

  • Van de buitenste hoek langs de onderste wimperlijn trek een lijn aan de binnenkant hoek. Beginnen met het tekenen van het punt waar de lijn aan de buitenste hoek van de bovenste wimperlijn eindigt.
  • Na het afronden van deze, met je vingers of een borstel schrobben. Smudge de lijn op de onderste wimperlijn een beetje '.

Neem een ​​kleine hoeveelheid energie opgelost in een eyeliner kwast en breng het onder de lijn van bramen. Hiermee wordt voorkomen dat je eyeliner van verdere vlekken. U kunt het zelfde ding te doen voor de bovenste wimperlijn. Werk af met een paar goede lagen mascara.

Wij hopen dat u deze stap voor stap de toepassing van eyeliner met een potlood eyeliner begrijpen. Hoewel dit een zeer eenvoudige manier om uw ogen te definiëren, kunnen sommige eerste keer dat gebruikers problemen met het creëren van lijnen geconfronteerd. Als dit het geval is, maak je geen zorgen, als met de praktijk, zult u snel in staat zijn om perfecte lijnen te creëren voor je ogen, net als u wilt. Dus probeer dit uit en vertel ons hoe het ging!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha