Dr. Rudolf Morgenstern: "Endoscopische chirurgie van de wervelkolom is veel minder invasief dan de traditionele operatie"Alle patiënten die langer dan drie maanden duren met zowel lumbale en ischias pijn, en die niet reageren op de standaard medische behandeling moet een specialist te raadplegen. Vooral patiënten die episodes van rugpijn of ischias hebben gehad en steeds vaker, hun intensiteit wordt verhoogd of gebied van invloed is uitgebreid. Deze patiënten hebben vaak een aandoening die zou worden verergerd door de tijd.

De patiënt met pathologieën van deze functies weet wat de oorzaak van de meeste pijn bij het ondergaan van een operatie moeten weten dat ze hun gewoonten met betrekking tot de kolom moet verbeteren. Dit type operatie gebruikt voor het verbeteren of lossen problemen die pijn, maar de patiënt moet weten dat de kolom wordt gebracht over de jaren en moet zorgen voor haar.

Percutane of endoscopische chirurgie is veel minder invasief dan de traditionele chirurgie, herstel veel sneller en kunnen veel meer ingrepen. Klassieke operatie betreft het verwijderen van een deel van de structuur van de wervel of verwijder de meerderheid van de schijf; in endoscopische chirurgie is, waardoor de levensduur van de kolom beter behouden.

Als u niet beschikt over een hernia of schijf ziekte pijnloos om te worden gebruikt; hoewel het wordt aanbevolen dat de patiënt bij bewustzijn is met hun toestand en kan niet tegen het gewicht of de goede lichaamshouding hygiëne.

Dr. Rudolf Morgenstern, een specialist in de endoscopische chirurgie van de wervelkolom Teknon Medical Center, zegt dat 90% van zijn patiënten zijn zelfstandigen of mensen die zich niet kunnen veroorloven om dagen van het werk missen. Dit type operatie is geïndiceerd voor deze patiënten, waardoor ze snel naar hun baan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha