Dr. Guilarte Zee. "De 67% van de patiënten met erfelijk angio-oedeem werd gediagnosticeerd"In deze video, Dr. dins Guilarte, allergoloog allergie afdeling van het academisch ziekenhuis Vall d'Hebron in Barcelona en lid van de werkgroep en de Spaanse internationale HAE spreekt van wat is erfelijk angio-oedeem.

Evenementen

Volgens Dr Guilarte angio-oedeem is een genetische ziekte is zeldzaam beschouwd vanwege hun lage frequentie. Hij voegt eraan toe dat de patiënten hebben recidiverende episoden van angio-oedeem die zijn gevonden in de huid of in de uiteinden van de handen of voeten, gezicht of de genitaliën, maar kan ook voorkomen in de bovenste luchtwegen en keeloedeem met verstikkingsgevaar dit traktaat of buikpijn abdominale koliek die kunnen worden uitgeschakeld.

Kwaliteit van het leven

Zelfs Dr. Guilarte legde uit dat de kwaliteit van leven sterk is veranderd door de onvoorspelbaarheid van de aanvallen die optreden zonder waarschuwing en dat betekent op zich. Een aanval duurt ongeveer 48 uur, maar kan duren tot 5 of 7 dagen. Patiënten zijn ongeveer 3 maanden tot jaren met symptomen van de ziekte. Volgens een studie, hebben meer dan 50% van de patiënten hun professionele lot of de resultaten als gevolg van de ziekte veranderd. Gespecialiseerde zegt ook dat 67% van de patiënten niet gediagnosticeerd en beïnvloedt alle leeftijden en geslachten, maar voor vrouwen een ernstiger verloop van de ziekte door hormonale problemen.


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha