Dove Silk Dry Deodorant - BeoordelingenEffectieve moisturizer en alcoholvrije deodorant - Dit zeker kopen !!


Het is de geur van het lichaam van uw constante metgezel? Verlangen om deodorant recht te controleren en onderhouden van de lichaamsgeur op afstand te proberen? Probeer het Dove Silk Dry Deodorant! Het wordt geleverd met een charmante geur om je huid te verfrissen en te houden reukloos.

Productomschrijving:


Dove Silk Dry Deodorant helpt armen glad, zacht en eerlijk. Het is verrijkt met een unieke hydraterende formule met vitamine E en F. Het is geformuleerd om te voeden en regenereren huidcellen die donker zijn geworden als gevolg van aanhoudende scheren en epileren.

Prijs en hoeveelheid:

INR 170 per 169ml/100g

Ingrediënten:

Butaan, isobutaan, propaan, PPG-14 butylether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus annuus zaad olie, C12-15 alkylbenzoaat, Octyldodecanol, BHT, dimethiconol, tocoferylacetaat, glycerine, water, glycol buteen, aluminium hydrochloride, Glycyrrhiza glabra wortel extract.

Instructies voor gebruik:

  • Schud de fles Waar Silk Dry Deodorant voor gebruik.
  • Houd de fles bij 15 cm afstand van uw oksel.
  • Zorg ervoor dat het mondstuk wordt geconfronteerd met haar arm.
  • Duw de spuitmond en spuit gedurende 3 seconden.
  • Voor het beste resultaat, van toepassing deodorant elke dag.

Houdbaarheid:

36 maanden vanaf de datum van de verpakking.

Mijn ervaring met Dove Silk Dry Deodorant:

Slechte geur is mijn constante metgezel sinds ik veel zweet. Dit probleem heeft mij veroorzaakte veel schaamte toen ik droeg donkere kleding. Ik heb veel poeders en deodorants geprobeerd; niets heeft goed gewerkt voor mij. Ze hadden een goede parfum die niet meegaan op mijn huid. Onlangs kwam ik deze deodorant in een winkel in de buurt, en de naam van de Silk Dry maakte me wanhopig om het te kopen. Tenslotte was het deze deodorant die mij te hulp kwam. Ik hou van het product. Ik heb veel van mijn vrienden aanbevolen om deze deo proberen na het opmerken van goede resultaten mezelf.

Dove Silk Dry Deodorant komt in slechts één variant. Het is ook beschikbaar in het systeem van de roll-on. De deodorant vergelijkbaar met andere deodorants, maar gezwollen in het midden; Ik denk dat het voor eenvoudige bediening tijdens het spuiten. Het pakket is vergelijkbaar met andere deodorants. De deodorant heeft een kunststof dop koepelvormige transparant. De deodorant wordt gegeven in de verpakking van witte kleur. Het product heeft ook het beeld van zijde doek op. De deodorant heeft een rubberen mondstuk dat goed werkt. De dop sluit niet goed met één klik. De deodorant past gemakkelijk in een klap de hand. De verpakking is simpel, elegant en robuust.

Dove Silk Dry Deodorant heeft een delicate geur. De geur blijft tot het einde van de dag op mijn huid. De geur is niet erg aantrekkelijk; slechts gering en zal een probleem voor iedereen zijn. Deodorant hydrateert de huid grotendeels. Het maakt mijn huid zo zacht en glad, beter dan een vochtinbrengende crème. Deodorant prikt niet wanneer gespoten op de huid. Het veroorzaakte geen branderig gevoel bij gespoten op mijn lichaam acne. Deodorant doet witter oksels bij regelmatig gebruik. Dove Silk Dry Deodorant regelt geuren gedurende de dag en houdt me fris. Deze deodorant Ik duurde ongeveer twee maanden. Een groot voordeel is dat deze deodorant is alcohol. Kortom, dit is een van de beste producten van de Duif. Het is zeker de moeite waard te kopen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha