DO Gentlemen Prefer Blondes? 10 mythes over blondjes die je moet stoppen GELOVENDO Gentlemen Prefer Blondes? 10 mythes over blondjes die je moet stoppen GELOVEN

Rondborstige blondines, domme blondjes, blonden hebben meer pret, Gentlemen Prefer Blondes ... de lijst is bijna eindeloos, niet erg vleiend, eigenschappen toegeschreven aan de meisjes met blond haar. Dus, is er helemaal niets? Er is iets in de genetische samenstelling van een meisje met blond haar dat de gevolgen voor haar IQ niveau? Als dit waar is, dan is er een soort van chemische kleurstof blonde haren die hetzelfde effect heeft? We onderzoeken een aantal van de mythen hier voor u om eindelijk de waarheid over blondjes krijgen:

Mythe 1: blondes

Dom

Jarenlang hebben blondjes zijn afgebeeld op televisie en in films als een beetje ', nou ja, een broodje kort van een picknick. Van Paris Hilton aan Marilyn Monroe, hebben blondjes gezien om mooi te zijn, maar dippy en eerlijk gezegd, een aantal beroemde blondjes echt niet hebben geholpen om deze mythe te doorbreken. Maar natuurlijk zijn er geen wetenschappelijk bewijs om dit soort bewijzen, zelfs als sommige mensen denken dat de mythe is ontstaan ​​uit de oudheid, toen enkele Romeinse vrouwen die zijn haar gebleekt werden getroffen door de dampen super sterke bleekwater ze gebruikten op het moment!


Mythe 2: Blondjes zijn verleidelijke

Ieder mens is op zoek naar zijn blonde stoot, toch? Nee, verkeerd en is een andere mythe opgepakt. Onderzoek heeft aangetoond dat blondjes zijn net zo waarschijnlijk enkel als iemand anders te zijn. In feite, statistisch gezien, is het rood dat een betere kans op het vinden van een partner.

Mythe 3: Blondes verwend

Dit komt uit de statistieken verkeerd geciteerd in een krant die zei dat blondines krijgen meer van hun gedrag. In feite hebben de statistieken blijkt dat het mooie vrouwen in het algemeen, blondines en brunettes, zoals, ze krijgen meer van wat ze willen. Zoals ik al zei zijn er leugens, en vervolgens buiten de statistieken.

Mythe 4: natuurlijk blonde haar zijn zeldzaam

Je kunt nooit een blonde vinden wanneer je er een nodig! Nou, eigenlijk is dit waar, zoals natuurlijke blondines maken slechts 4% van de totale bevolking van de wereld.

Mythe 5: Blondjes zijn uitgestorven gaan

Volgens wetenschappers is ook waar. Met donker haar - gewrichten blond haar, donker haar domineert het gen gewoonlijk wanneer kinderen worden geboren, wetenschappers hebben voorspeld dat blondines verdwijnen van de aarde ongeveer 200 jaar tijd van nu. Kijk op de zonnige kant, dat betekent dat als je een blonde, je bent echt bijzonder!

Mythe 6: Blondes maken mannen dommer

Het is een interessante draai aan de mythe domme blondje. Nou, soms mensen onbewust na te bootsen de stereotiepe blonde als ik met één. Maar dit is allemaal een stereotype, niet een feit!

Mythe 7: Blondes jonger

Dit is een feit. Blond haar donkerder met de leeftijd, zodat de blonde is, hoe jonger je kijkt.

Mythe 8: Gentlemen Prefer Blondes

Dit, natuurlijk, is een mythe vooral bestendigd door de bioscoop. Als het ware, met slechts 4% van de bevolking van de wereld blonde zijn, zou er een hoop teleurgestelde mensen die er zijn!

Mythe 9: Blondjes hebben meer plezier

We weten dat er geen echt verschil tussen een natuurlijke blondine en een brunette natuurlijke aanvulling op de kleur van hun haar. Er is slechts een beetje 'van de waarheid in deze verklaring, zelfs als, als mensen die hun haar kleuren hebben meer kans op een meer extravert persoonlijkheid eerst, en een haarkleur te maken helderder zelfs ze zich veiliger voelen.

Mythe 10: Blondjes krijgt alle aandacht

Waarschijnlijk, dit is waar! Vanwege subtypering dat blondines lijden, kan de mannen neigen naar de blonde op een feestje, maar vergeet niet, statistisch gezien, blonde eerder getrouwd, maar veel van hun scheiding vaker, dus misschien is dit extra aandacht is echt zo ondiep, hoe stereotypes zijn.

Zo hebben mannen prefer blondes? Kent u een andere mythes over blondjes die we moeten allemaal stoppen met het geloven? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   0
Oktober 3, 2015 | 13:51:08 | later 1 uur

hou de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha