DIY - Zelfgemaakte voet weken tot zachte voeten met gedetailleerde stappen tijd om de lente/zomer tijd omarmen. Ik kan niet wachten om weer te dragen mijn eenvoudige vloeiende zomerjurkjes en uiteindelijk niet om tonnen kleren verzamelen! Nu dat ik mijnDe huid van de voeten is meestal droog en mijn voeten, in het bijzonder, zijn letterlijk veroordeeld winters- droog en het lijden van winterhanden. Dus, ik maakte een voedende voetbad, dat zuivert en voedt je voeten op hetzelfde moment. Wat? Wilt u leren hoe u het voetbad huis remedie te maken? Dat is wat ik ben hier voor!

Zelfgemaakte voetbad

Laten we beginnen met de voet in het huis laten weken voor gebarsten hielen, zodat je die mooie zachte voeten!


Stap 1:

Uittreksel limoensap van 1 middelgrote citroen en vang het op in een kleine kom.

Stap 2:

Voeg 1 ½ tot 2 eetlepels zuivere honing van. Probeer om de honing te krijgen van een betrouwbare bron als honing wordt vervalst gemeengoed geworden tegenwoordig. Ik vertrouw Patanjali producten in termen van zuiverheid, dus ik ben met behulp van hetzelfde merk van honing. Efficiëntie van een mengsel wordt direct beïnvloed door de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten.

Stap 3:

Voeg je favoriete shampoo ... umm ... niet echt je favoriete shampoo, aan het mengsel hierboven. Dit komt omdat de shampoo rond omdat het niet zo goed werken voor het haar kan goed gebruikt worden gezet in DIYs zelfgemaakte als deze.

Stap 4:

Het tweede ingrediënt voedzaam na de honing amandelolie. Amandelolie past bij mijn lichaam het beste; kunt u olijfolie of een andere olie te gebruiken in mengsel, afhankelijk van wat voor jou werkt. Voeg 2-3 eetlepels olijfolie aan het mengsel.

Stap 5:

Meng al deze ingrediënten goed om een ​​soort puree mengsel van blik te bereiken. Ingrediënten moeten niet afzonderlijk drijven; mengen tot een gladde massa.

Stap 6:

Doe het mengsel in een klein zwembad, waar je je voeten comfortabel kunt genieten.

Stap 7:

Voeg nu warm of heet water in de tank.

Stap 8:

Blijf toevoegen van water totdat het schuim bereikt 2/3 van de hoogte van het bad. Laat het water niet tot de rand vullen anders zal lopen wanneer geniet je voeten en wil niet een deel van uw mix missen, toch?

Stap 9:

Onze voedende voetbad is klaar. Ik kan het niet laten mijn voeten ondergedompeld in, omdat ze absoluut niet willen zien van de rode tomaat als vingers die ik nu heb!

Suggesties:

  • U kunt toevoegen de essentiële olie voetbad in dit mengsel, als je van een lekker aroma in uw zwemplezier.
  • In plaats van shampoo, kunt u douchegel te gebruiken.
  • Als je wilt om hun benen onder te dompelen tot het kalf, voeg het dubbele van het bedrag van de ingrediënten in het mengsel en vul het water in een emmer in plaats van het bad.

Zelfgemaakte voetbad Voordelen:

Dit inweken werkt echt! Hydrateert mijn voeten en geeft hen een mooie schone look. Als u zich zorgen over de honing zijn uw voeten plakkerig, maak je geen zorgen! Honing niet kleverig blijft nadat het goed gemengd en toegevoegd met warm water. Daadwerkelijk voedt je voeten mooi. In het algemeen moet ik vele sessies van pedicure om mijn voeten te kijken respectabele opnieuw na de strenge winters. Maar dit deed wandeling naar huis inweken, nu kan ik gemakkelijk je voeten zacht en mooi thuis! Bij herhaald gebruik verbetert de conditie van mijn voeten effectiever dan de voet absorbeert verkrijgbaar bij de apotheek.

Probeer het en laat me weten wat uw ervaring. Ik wed dat je weer enthousiast te komen!

Tot de volgende keer, verzorgen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha