DIY: zelfgemaakte havermout honing Scrub voor zachtere huidPerfecte huid niet make-up nodig heeft, bent u het eens? Zelfs als je bent gezegend met prachtige huid, zoals u uw 20s in te voeren, moet u om het te voeden met haar natuurlijke charme behouden. Ik ben een grote fan van de natuurgeneeskunde, vooral als het gaat om mijn huid en haar. Natuurlijke huidverzorgingsproducten en DIYs met keuken essentials kan blijken te zijn de beste voeding voor uw huid.

Wat worden we voor?

Ik ga met u delen een DIY scrub met honing haver gezicht, die altijd werkt voor mijn huid. Extra voordeel is dat grote geur en maakt de huid heerlijk schoon.


Wat we nodig hebben voor Havermout Honey Scrub?

  • Haver
  • Honing
  • Pure amandelolie
  • Rozenwater

Havermout Honey Scrub Recept

Stap 1:

Het eerste wat we nodig hebben is een schone kom waarin giet we onze ingrediënten en een lepel om alles te mengen.

Stap 2:

Vervolgens zullen we onze belangrijkste ingrediënt, onze magie te gebruiken ingrediënt-Havermout-en zet de benodigde hoeveelheid in de kom. Omdat de magie? Probeer het en je zult het weten!

Stap 3:

Als u zich afvraagt ​​hoeveel havermout scrub nodig voor deze, nam ik ongeveer 1/4 of 1/5 van de kom ° en dit bedrag zal worden gebruikt om mijn gehele gebied van het gezicht en de hals te exfoliëren en de ruggen van mijn handen ook. U kunt toevoegen in meer hoeveelheid, als je wilt om je armen en voeten te verwennen.

Stap 4:

Voor deze hoeveelheid haver, ik voeg een theelepel honing. Ik gebruik honing uit merk Patanjali ik toevallig een beetje 'meer dan andere Indiase merken vertrouwen als het gaat om honing. Als je merkt dat biologische honing in uw plaats, zou dat altijd de beste optie.

Stap 5:

Meng de twee ingrediënten.

Stap 6:

Hier komt de derde ster van deze amandelolie mixture-. Ik hou van amandelolie voor mijn normale en droge huid; als er niets anders, ik breng het direct op mijn gezicht en soms de resultaten zijn zeer belangrijk. Mijn fles amandelolie is weer uit dezelfde merk- Patanjali.

Stap 7:

Voeg een paar druppels van het in het mengsel. Met een paar druppels betekenen ongeveer 1/3 van een theelepel °. Niet meer of minder van toevoegen, steeds minder de olieachtige mengsel niet de gewenste resultaten te maken.

Stap 8:

Meng de drie ingrediënten. De reden waarom we mengen bij elke stap en niet samen op het einde is omdat de ingrediënten zijn plakkerig en zou bederven als we meng ze samen aan het eind.

Stap 9:

Je kunt zien dat het mengsel een beetje "dik en zou niet mogelijk zijn om en wrijven op het gezicht is. Dus, zullen we het toevoegen van een beetje 'van rozenwater aan het mengsel. Voeg dan nodig om een ​​deegachtige consistentie te brengen bedrag.

Stap 10:

En ... Meng ingrediënten weer samen. Ik beloof dat dit de laatste keer dat je nodig hebt om deze zelfgemaakte scrub mix!

Stap 11:

Wacht 5-10 minuten voordat het naar de huid. Dit komt omdat de haver wel een beetje 'zachter van nu en voel me beter op aanvraag.

Hier is hoe honing haver scrub verschijnt wanneer ik toepassen op mijn handen. Klinkt veelbelovend, nietwaar?

Hoe dit Havermout en honing Scrub toepassen?

Exfoliëren het gezicht met deze scrub en laat het mengsel als het is voor 15 minuten. Na die periode, neem een ​​beetje 'water in de hand, wrijf het mengsel af en spatwater op haar gezicht.

Wat te verwachten?

Met deze zelfgemaakte scrub, zal zeker een schoner, gladder, meer gewoon (voor de reinigende werking), zachtere huid. En dat is niet alles! Uw huid zal ook een natuurlijke lichtinval enige tijd na het aanbrengen. Dit zijn geen loze woorden. Ik heb de eerste hand ervaren de prachtige effecten van havermout scrub en ik kan instaan ​​voor de kwaliteit als magie. U zult ook genieten van de geur die haver en honing samen, ik ben er zeker van! Probeer het en laat het me weten.

Heb je ooit geprobeerd een zelfgemaakte scrub? Welke ingrediënten heb je gebruikt? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

Tot de volgende keer, verzorgen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha