DIY - zeer effectieve natuurlijke Emulsion Eye To Get Rid van donkere kringenVerstoord door die vervelende donkere kringen? Donkere kringen zijn een van de meest lelijke huid die u zou kunnen hebben. Hier is een natuurlijke oog serum DIY die u kunt proberen om zich te ontdoen van het probleem voor goed. Dit serum doet wonderen voor mij en ook u kunt profiteren.

Hier is een DIY over hoe je een emulsie natuurlijk oog voor te bereiden:

Organiseer een mini-opslag tank/fles/container en een kleine lepel om de ingrediënten te mengen.


De eerste ingrediënt voor dit oog serum is de aloë vera gel. Zoals aloë vera gel is verkrijgbaar in vele merken, koop degene die je vertrouwt.

de voorkeur aan dit serum doen in zeer kleine batches waar 1 lot ik nodig voor ongeveer 6-7 dagen. U kunt hetzelfde doen voor de eerste keer en voor te bereiden meer hoeveelheid voor volgende batches.

Ik plaagde een theelepel van aloë vera gel.

Nu het tweede deel van onze magic eye serum - pure amandelolie. Voeg dezelfde hoeveelheid die aloë vera gel naar de tank.

Deze twee anderszins mengbare vloeistoffen, die niet worden gemengd zelf.

We moeten mengen vóór het gebruik als ze de neiging te scheiden tijd.

U kunt de hoeveelheid van twee ingrediënten gelijk te houden of voeg meer amandelolie, als je de huid en/of droge rimpels rond de ogen hieronder.

Meng grondig opnieuw. Het effect wordt verkregen van een emulsie van lichtgroene kleur van het oog.

Schroef nu de kom stevig vast.

1 Koel bewaren. Ik hou in de koelkast voor de zomers te houden.

Hoe te gebruiken:

Dot het serum in je oog gebied onder de ringvinger. Pat en mix rondom het oog met zachte bewegingen, zoals mengen de concealer. Niet krachtig masseren het gebied rond de ogen zacht en gevoelig.

Wanneer te gebruiken:

• Gebruik elke dag in de avond voor het raken van het bed. Was het gezicht en daarna aangebracht zoals hierboven beschreven.
• U kunt ook van toepassing tijdens de dag op het moment is niet uit te gaan.

Hoe is dit serum heilzaam?

Laten we eens kijken hoe dit serum gaat ons oog gebied onder profiteren:

  • Amandelolie is bekend om effectief de huid onder de ogen te elimineren. Het maakt de huid zachter en vermindert fijne lijntjes te zien in de ogen hieronder. Veel oog crèmes op de markt beschikbaar te gebruiken amandelolie als het belangrijkste ingrediënt.
  • Vertraagt ​​het ontstaan ​​van rimpels op de huid en verstevigt de huid al opbrengst/gerimpeld waardoor het lijkt steviger. Dus, niet alleen, maar ook lichter de huid verstrakt. Dit is de reden dat mensen stok op amandelolie zodra je erkennen dat je werkt voor hen.
  • Amandel olie is de olie ten minste vet, dus de meisjes die niet graag vettigheid op hun gezicht helemaal niet, het kan ook dit gebruiken. U kan de inhoud van de aloë vera houden meer als je een zeer vette huid.
  • Aloë vera kalmeert en ontspant na een dag hard.
  • Beide ingrediënten geeft je een duidelijke huid en licht, het elimineren van de lelijke donkere kringen.
  • U kunt het mengsel te gebruiken in plaats van de make-up remover ook. Verwijdert alle sporen van je make-up, zonder het verlaten van uw gezicht te vet. U kunt volgen samen met uw gezicht te wassen en gezicht perfect schoon is wat je hebt.
  • Ook al is een serum ogen kan ook worden toegepast op het hele lichaam, een keer in een week om de voordelen te geven aan het lichaam als geheel.

Probeer het en zie de resultaten voor jezelf.

Tot de volgende keer, verzorgen! Vergeet niet om je antwoorden te laten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha