DIY zeefdrukmachineZeefdruk is het kopiëren van een afbeelding of letters ander oppervlak door een speciaal scherm en inkt. U kunt uw eigen zeefdruk machine thuis voor een zeer betaalbare prijs, het identificeren van een aantal eenvoudige artikelen gevonden op uw lokale ambachtelijke aanbod op te slaan. Deze zeefdruk machine om een ​​kleur geeft je een gemakkelijke en professionele zoek naar afbeeldingen over te brengen op een banner, T-shirt of ander vlak oppervlak.

Kies de afbeelding royaltyvrije van een website foto of trek uw eigen afbeelding. Als je er een kiezen uit een website, sla het bestand op als een monochrome bitmap, die het beeld in zwart en wit alleen, niet in kleur opslaat.

Selecteer een borduurring een beetje 'groter dan de grootte van het beeld dat u wilt scherm af te drukken.


Print het beeld op de printer papier.

Verwijder de cirkel binnen het borduurraam en strek een stukje transparant materiaal over de top.

Plaats het binnenframe in het bredere buitenframe, waarbij het materiaal stevig ingevoegd tussen de twee cirkels. Draai de schroeven vast cirkel.

Snijd het overtollige materiaal met een schaar.

Plaats het geval materiaal naar beneden recht op de top van het beeld en traceren rond het patroon met een potlood.

Draai de cirkel en, met behulp van een kwast, lijm verf op de ruimten waarin de inkt moet niet gaan (het creëren van een negatief beeld van lijm). Laat de lijm drogen.

Draai de cirkel opnieuw en zet het op de T-shirt of een ander oppervlak waar u wilt dat de foto te gaan. Neem een ​​tweede borstel en dep de inkt met de punt van de borstel op het ontwerp.

Schil de cirkel van aandacht weg van het oppervlak om uw ontwerp te onthullen. Laat de inkt volledig drogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha