DIY - Verrassend effectieve Fruit Ice gezichtsbehandeling voor Summers



Summers-time mango en ijskoude drankjes! Maar het is niet onze huid heeft wat extra aandacht tijdens de zomermaanden? Het doet! De hitte, vochtigheid en vervuiling kan de huid afbreken tijdens de zomers. Maar zoals je kunt je huid verwennen zonder uren in de salon? Niet om het geld dat je hebt om de schaal uit te vermelden! Als dit is wat je weg bent het nemen van verwennen je huid, wij hebben de oplossing voor u! Een vrucht ijs spannende en effectieve gezichtsbehandeling, die gemakkelijk kan thuis worden gedaan voor een stralende huid in de zomer! Fruit ijs gezicht is een effectieve manier om te ontspannen en u te behandelen met een spa-achtige ervaring in het comfort van uw huis. Het werkt goed in het geven van een uniforme kleur, draai poriën, de geest ontspannen en maken de huid er fris! Het meest verrassende is dat het een van de gemakkelijkste voor het gezicht die je kunt krijgen, is het geen wonder dat het zo populair in vele kuuroorden beroemdheden!

Producten die nodig zijn:

Dit is een goedkope manier om uw huid te verwennen. De dingen die je nodig hebt zijn direct beschikbaar:


  • Citroen
  • Banaan
  • Papaja
  • Druiven
  • Emmer van het Ijs
  • Lepel of vork
  • Kom

Fruit DIY Ice gezicht voor de zomer:

We volgen de stappen om ijs gezicht voor het zomerseizoen te maken:

Stap 1:

Vruchten hebben geweldige voordelen voor de huid. Ze bevatten onderdelen rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, die de gezondheid van de huid kan verhogen. Deze vrucht van het gezicht kan worden aangepast aan uw voorkeuren. Snij een citroen in twee stukken en verwijder de zaadjes als het je huid op aanvraag zou kunnen kwetsen. Dan knijp het citroensap en nemen in een kleine container.

Breng het sap in de container het ijs lade. Citroen heeft een geweldige, verfrissende geur die de huid tijdens de zomers kalmeert. Het bevat ook vitaminen en mineralen, die hydratatie van de huid vergroot, voeden en ook vettigheid te bestrijden. Het bestrijdt ook acne merken en acne.

Stap 2:

Neem de zoete druiven en pureer met een lepel. Verwijder zaadjes en breng de inhoud van het ijs lade. Druiven bevatten vitaminen en mineralen, die effectief beschermt de huid. Lees ook ouderdomsvlekken, accumulatie van overtollige olie en maakt de huid zacht zonder viscositeit tijdens de zomers.

Stap 3:

Vervolgens neem een ​​halve banaan en snijd het in stukken. Maak dan gebruik van een lepel en neem een ​​halve eetlepel melk of water en voeg de stukjes banaan. Prak de banaan met een lepel of een blender en maak een fijne pasta zonder klonten. Overdragen dan de inhoud in het ijs lade. Banaan bevat een hoge dosis vitaminen en mineralen. Hydrateert en voedt de huid effectief. Controleer droge gebieden en heelt alle de droogte. Maakt de huid zacht, glad en stralend.

Stap 4:

Vervolgens herhaal dezelfde stap met papaya. Papaya bevat vitamine A en papaïne, die de huid in de diepte voedt en breekt ook eiwitten inactief, waardoor de huid zacht en gehydrateerd. De toevoeging van een gloed, exfolieert ook de huid en laat zelfs afgezwakt met regelmatige toepassing.

Stap 5:

Laat het ijs lade voor 5 of 6 uur, totdat het sap wordt omgezet in een ijsblokje. Voor een extra smaak van vers fruit, voeg kleine stukjes vers fruit in het sap. Na 6 uur, verwijder de ijsblokjes fruit en beginnen toe te passen op de huid zacht.

Hoe toe te passen Fruit Ice Cubes?

Neem de ijsblokjes en begin voorzichtig maar snel te wrijven om het hele gezicht en hals. Maak zacht en zachte massage bewegingen op de huid zonder het te beschadigen. Druk niet te hard ijs blokjes, en ook niet hard op de huid. En 'beter herinneren niet naar de ijsblokjes krachtig druk omdat het de kleine haarvaten kunnen beschadigen onder de huid. Net als alle andere gezichtsbehandelingen, is het het beste om de toepassing van ijsblokjes op de delicate en zacht voor de huid rond de ogen te voorkomen. Houd het masseren van de vrucht blokjes van ijs voor een goede drie of vier minuten en dan niet dep je gezicht droog. Laat je gezicht natuurlijk drogen om de maximale voordelen van fruit te krijgen.

Probeer deze uitstekende koeling en vers fruit ijs gezicht deze zomer. Het zal uw huid zacht, gevoed en vers!

Heb je ooit geprobeerd een huis gezicht? Wat gebruik je? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha