DIY - Verbazingwekkende Zelfgemaakte gezicht stoom voor Summers

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 10


Onze huid raakt geïrriteerd tijdens de zomer. De vochtigheid en vervuiling van deze lange zomermaanden kan een vette huid en moe vertrekken. Onze huid heeft wat extra aandacht tijdens de zomermaanden. Maar zoals je kunt je huid verwennen zonder uren in de salon? Niet om het geld dat je hebt om de schaal uit te vermelden! Als dit is wat je weg bent het nemen van verwennen je huid, wij hebben de oplossing voor u! Vandaag brengen we u een effectieve damp verfrissend gezicht, die gemakkelijk kan worden gedaan op het comfort van uw huis.

Deze damp in het huis van het gezicht is makkelijk te doen, maar vergeet niet te overdrijven. Het kan een keer per week worden gedaan, en als je een zeer vette huid, kun je het ook doen twee keer per week. Mensen met astma en ernstige allergieën moeten vermijden deze gezichtsbehandeling stoom.


Dingen die nodig zijn voor stoom Homemade gezicht:

  • Water
  • Citroen
  • Groene thee
  • Venkelzaad
  • Muntblaadjes

Stoom Klussen gezicht thuis:

En nu zijn we klaar om de procedure te volgen:

Stap 1:

Reinig de huid grondig met een mild schoonmaakmiddel om alle sporen van make-up te verwijderen. De huid moet volledig schoon en vrij van vuil en make-up voor het maken van stoom gezicht zijn.
Dep ze droog de huid. Kook minstens ½ tot 1 liter water en transfer naar een kom plat.

Stap 2:

Dan, neem een ​​of twee verse citroenen en snijd het. Voeg de gesneden citroenen in water. Als u niet bekend bent met citroenen, dan kunt u ook vervangen met sinaasappels ook. Citroenen bieden geweldige voordelen voor de huid zoals ze zijn rijk aan vitamine C. Het verjongt ook en verfrist doffe huid met zijn verbazingwekkende geur.

Stap 3:

Voeg muntblaadjes aan het water. Muntblaadjes bevatten anti-inflammatoire eigenschappen die verzachten en kalmeren de huid. De warme geur van muntblaadjes niet alleen kalmeert en verfrist, maar verzacht ook geïrriteerde zenuwen en zintuigen. Het regelt ook vettigheid met zijn hoge gehalte aan vitamine A. Het verjongt de huid diep, waardoor het zacht en stralend.

Stap 4:

Dan, neem een ​​eetlepel venkelzaad en voeg water toe. Venkelzaad werken als toner verrassend en reinigingsmiddel voor de huid, vooral in de zomer. Ze bevatten een hoge dosis vitamine C, die helpt om de huid te verjongen en geeft een stralende uitstraling.

Stap 5:

Neem een ​​lepel van groene thee en water toevoegen. Groene thee heeft vele huid profiteert eigenschappen die u zullen helpen een zachte, gloeiende huid te bereiken. Verminder schade door de zon en ontsteking. Groene thee bevat ook een hoge dosis polyfenolen, waarvan bekend is dat ze vertragen de tekenen van veroudering.

Stap 6:

Alle ingrediënten zijn nu op hun plaats. Vervolgens neemt een grote lepel en roer de ingrediënten goed. Het water zal iets gelig worden, maar maak je geen zorgen! De kleur is een benadering van alle kruiden.

Stap 7:

Neem een ​​handdoek en plaats het boven je hoofd, zodat de stoom niet zal ontsnappen. Controleer de temperatuur van het water, moet het niet erg heet zijn als het zou kunnen irriteren en de huid beschadigen. Als je heel lang haar, kunt u uw haar knoop stevig vast om te voorkomen dat ze in de weg, terwijl stomen. Als uw huid te gevoelig is, dan kun je je gezicht stomen voor ongeveer 10 minuten. Als u combinatie voor normale tot olieachtige huid, dan stoom gedurende 20 minuten. Sluit je ogen, terwijl stomen en langzaam te ademen en te ontspannen. Als u krijgt ongemakkelijk met de hitte, kunt u een paar pauzes te nemen om te ontspannen. Eenmaal gedaan, dep ze droog uw huid en breng toner en moisturizer om het gezicht te voltooien.

Was dit niet DIY handleiding makkelijk te volgen? Alle ingrediënten in dit gezicht zijn gemakkelijk verkrijgbaar en worden geladen met voordelen voor de huid. Je kunt gewoon niet verkeerd gaan met dit gaan!

Heb je ooit geprobeerd om het gezicht te stomen thuis als dit? Ik Heb Niet? Probeer het en kom terug naar uw ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha