DIY - verbazingwekkende schoonheid Hacks formuleren Makeup Remover NaturallyAls je vader je niet laat uitgeven aan make-up en beauty essentials, of je echt niet wilt om weg te blijven van de behandeling van uw huid met een hard voorwerp, je gaat naar onze DIY over hoe je een natuurlijke reiniger te houden. Klinkt interessant? Ja, vandaag zullen we moeten leren om onze make-up remover maken met 100% natuurlijke ingrediënten. Zelfs als u het type van de huid gevoeliger, zal je nog van deze natuurlijke formule. Er wordt gezegd om te helpen alle sporen van make-up van de huid te verwijderen, zonder irritatie te veroorzaken. Maak je klaar om meer over dit prachtige en betaalbare DIY natuurlijke reiniger leren.

Producten die nodig zijn:

Hier is de lijst van de producten die nodig zijn om de natuurlijke make-up remover te maken:


  • Olijfolie
  • Kokosnootolie
  • Dikke katoenen doekjes of wattenstaafjes
  • Melk
  • Jar archief
  • Lepel
  • Schaar

Hoe te Natuurlijke Make-up Remover Merk:

Lees de stappen om make-up remover natuurlijke zelfgemaakte weten:

Stap 1:

Take 5 doekjes, katoen of wattenstaafjes 10 (het bedrag dat is volledig afhankelijk van uw voorkeur). Als je katoenen doekjes nemen, kunnen hun grootte een beetje 'groot voor de individuele gelaatstrekken (bijvoorbeeld voor het verwijderen van make-up van de ogen en lippen). Het is het beste om te snijden de katoenen doekjes grootst in kleine stukjes.

Zet dan vloeipapier in een schone container. De houder moet worden gereinigd en goed opgeschoond,. Anders kon je gemakkelijk leiden tot ophoping van bacteriën. Hier heb ik gebruik gemaakt van een schone plastic container naar de make-up remover op te slaan.

Stap 2:

Voeg een eetlepel melk voor katoen doekjes. De melk biedt vele voordelen voor de huid. Reinigt de huid effectief, vermindert de grootte van de poriën, maakt de huid glad, geeft glans en helpt om onze huid lichter te maken.

Stap 3:

Dan, voeg ongeveer 3 eetlepels olijfolie.

Olijfolie heeft grote regeneratieve eigenschappen, bekend om de mensheid al jaren. Dat wordt extern toegepast of intern genomen, biedt vele voordelen. Stimuleert het genezingsproces van de huid. Wat kan een betere genezing van de huid na een volledige dag van stratificatie met zware make-up?

Olijfolie verzacht en geneest huidirritaties. Het extra voordeel van huid dat olijfolie bevat gezonde vetten rijk aan fenolische antioxidanten en vitamine E met squaleen en oliezuur. Deze eigenschappen helpen om zich te ontdoen van vrije radicalen, terwijl het herstel van de schade aan uw huid, omdat de tijd die je make-up aanbrengen.

Stap 4:

Nu, voeg 2 eetlepels kokosolie. We houden allemaal van de kokosolie om uw huid, gezondheid, haar en schoonheid voordelen. Geen wonder dat het is gebruikt als een belangrijk ingrediënt in veel van onze producten voor huidverzorging duur, zoals crèmes en lotions. Het heeft een hoog vetgehalte, het meten van bijna 90% van verzadigde vetten, die helpen om het te laten werken als een grote huid moisturizer. Het voordeel van kokosolie is dat het bevat vitamine E, die verzacht en kalmeert de huid.

Stap 5:

Neem nu een schone lepel en druk voorzichtig op de katoenen doekjes. Mengsels van vloeibare toegevoegd zullen zweven boven de katoenen doekjes goed geabsorbeerd te worden, zodat het effectief werkt in het verwijderen van make-up.

Stap 6:

Dat is het! U bent klaar. Het was niet super makkelijk te doen? Wacht Even! Zet het op de proef om de effectiviteit van onze natuurlijke make-up remover te controleren. Ik solliciteerde lippenstift, kohl duurzaam waterdicht en smudge proof eyeliner om het te testen.

Ik nam toen een stuk van schone katoenen mengsel, en wreef zachtjes tegen de hele truc. De hele compositie werd volledig verwijderd met twee doekjes! Is dat niet leuk? Mijn huid was zacht en gehydrateerd na het verwijderen van alle make-up.

Probeer deze DIY om de beste natuurlijke oog make-up remover te maken en laat ons weten wat uw mening door te schrijven in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha