DIY - Verbazingwekkend Tinted Moisturizer voor uw huidtypeHou van het dragen van lichte make-up tijdens de zomer? Ben jij een van die vrouwen die willen er mooi, maar tegelijkertijd willen niet het gezicht met zware make-up over elkaar? Dan, getinte moisturizer werkt het beste voor je.

De formule werkt getinte moisturizer als een compromis tussen het gaan voor een kijkje blote gezicht en het dragen van een regelmatige basis. Het is licht en geeft een natuurlijke zachte huid. En 'een van de make-up must in de zomer wanneer de hitte is op haar hoogtepunt en alle make-up begint te smelten af. De getinte moisturizer biedt een lichte tint van de kleur van de huid te verlichten. Het biedt ook een slanke look, dauw en natuurlijke huid.


Dingen moest doen Tinted Moisturizer:

  • Fundering
  • Moisturizer
  • Mengen borstel plaat of een borstel om het product te mengen.
  • Concealer
  • Compact
  • Container opslag

Hoe doen Tinted Moisturizer:

Vandaag de dag zijn veel merken de productie van moisturizers die effectief werken. Maar, als de formule is eenvoudig en makkelijk aan te passen voor onze behoeften, waarom dan niet het te doen op het comfort van onze huizen? Ja, je kunt gemakkelijk een getinte moisturizer om uw huidtype en de kleur aan te passen.

Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Stap 1:

Neem een ​​lege container en desinfecteren goed op de getinte moisturizer slaan. Vervolgens neemt de vereiste hoeveelheid vochtinbrenger in de container. Als je een vette of gecombineerde huid, adviseer ik met behulp van een olie-vrije moisturizer als het voorkomt wegglijden van het product vooral in de zomer. Als ik een vette T-zone gebied, ik gebruik de Garnier olievrije dagelijkse moisturizer. Als je de huid droog is, gebruik dan een hydraterende crème. Als je een normale tot vette huid hebt, zou je een beetje 'meer van moisturizer in het mengsel nodig.

Stap 2:

Neem uw favoriete foundation en voeg een kleine hoeveelheid van het product voor de moisturizer. Hier gebruikte ik mijn Mac Studio Fix Fluid stichting, die is een stichting voor medium dekking. Als je een zware fundering berichtgeving in de media te gebruiken, is het raadzaam om slechts een kleine hoeveelheid van het product toe te voegen als we niet willen ons gezicht met zware formule verbergen. Terwijl de Mac Studio Fix Fluid foundation wordt geleverd met SPF 15, sloeg ik de toevoeging van zonnebrandcrème aan het mengsel. Als u een formule gebruiken zonder SPF, voeg dan een kleine hoeveelheid zonnebrandcrème.

Stap 3:

Neem een ​​schone blending kwast en meng alle ingrediënten goed. Hier gebruikte ik de borstel mengen Colorbar voor deze stap.

Stap 4:

Gebruik vervolgens een wattenstaafje en neem een ​​kleine hoeveelheid poeder compact. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Tips en Tenen compact poeder. Als je een droge huid hebt, dan kunt u naar het toevoegen van poeder aan het mengsel.

Stap 5:

Zoals we hebben toegevoegd een getinte moisturizer witte, zou de schaduw van het mengsel bleker dan je huidskleur geworden. Dus als je een kleur die het dichtst bij uw huid toon wilt, voeg dan een kleine hoeveelheid concealer om de donkere mengsel. Hier gebruikte ik de Mac Select Cover Liquid Concealer.

Stap 6:

Dan, roer het mengsel opnieuw met dezelfde borstel mengen. En je bent klaar met je getinte moisturizer aangepast.

Neem een ​​kleine hoeveelheid van het product en bewijzen dat je een lichte dauw mooie afwerking van deze formule zal opmerken.

U kunt de laatste toon van uw huid toon aan te passen. Het is een methode van trial and error, want we hebben allemaal zulke verschillende teint! Maar zodra ze doen het goed, ben je klaar voor de zomer! Nu, er is geen noodzaak om geld te besteden om te kopen getinte moisturizers subtieler kijk je best. Probeer deze zomer te kijken en zich goed voelen.

Met behulp van een getinte moisturizer? Wat is je favoriete merk? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha