DIY - Verbazingwekkend Komkommer En Olie Face Mask Recepten om uw huid te genezenZomer nemen een tol op ons allemaal. Het voelt als een brandende oven hier in het noorden van India. Ik ben er zeker van dat de situatie is bijna hetzelfde in heel India. De chemicaliën kunnen de wonden genezen van deze hete klimaat. Ok, ik had een beetje 'dramatisch. Maar serieus, zomers kunnen we echt opraken van energie en ook onze uiterlijke schoonheid. Maar ik geloof in de magie van het koken van ingrediënten te kalmeren en te genezen elk soort huidprobleem. Vandaag ga ik naar een van mijn favoriete recepten, die mijn huid redt van de hitte en de verveling van de zomermaanden met u delen.

Dus, draag schorten en te beginnen.


Producten die nodig zijn:

  • Komkommer
  • Aloë vera gel
  • Kokosolie of andere van uw keuze

Komkommer En Olie-Skin Cooling/Recept Soothing:

We leren de komkommer huid en oliekoeling/rustgevend recept:

Stap 1:

Neem een ​​komkommer middelgrote, het hoofdbestanddeel van het recept. Ik eenvoudig van de aanblik van komkommers tijdens de zomers. Het is rustgevend voor het oog als het op de huid.

Snij en schil de komkommer. Rasp voor het recept. Als je een verse komkommer te nemen, kan er niets beter dan dat. Anders blijven de geraspte komkommer afkoelen in de koelkast voor bepaalde tijd.

Dit is net als de fijn geraspte komkommer eruit ziet. Het bedrag dat in mijn kom is genoeg voor het gezicht en de hals. Als u wilt uw handen en benen te verwennen als goed, rasp een beetje 'meer.

Stap 2:

Voeg kokosolie aan de geraspte komkommer. Voor de gegeven hoeveelheid komkommers, voeg olie 1teaspoonful. Als je een vette huid, moet de olie worden geminimaliseerd.

Stap 3:

Nu is het tijd om een ​​ander drankje koelen, dat is elk meisje favoriete ingrediënt voor huidverzorging toevoegen. U raadt recht is aloë vera!

Aloë vera geeft niet alleen een kalmerende sensatie op de huid, maar ook duidelijk de huid in de tijd.

Stap 4:

En dat is alles, mensen! Meng deze goed. Alleen deze drie ingrediënten weg zal zuigen alle vermoeidheid en saaiheid uit je gezicht na thuiskomst van een hectische dag op het werk.

Zoals u kunt zien, is een soort van groene gel, die niet een taak om in gebruik genomen.

Stap 5:

Gelijkmatig over gezicht en hals en laat het zitten voor een tijdje voordat het af te wassen. Het is misschien een beetje 'druppelen, om zo een tissue handig om elke vorm van verwarring te voorkomen houden. Afwassen na ongeveer 5-10 minuten.

Wat doet het voor je huid:

Als ik begin met de pen van de voordelen van zelfgemaakte spullen, zal er geen einde aan dit artikel zijn. Ik heb gewoon vertellen de verschillen die ik persoonlijk heb gehoord tijdens het gebruik van dit recept ontspannen:

  • Mijn huid voelt lichter en minder moe na een hectische dag op het werk. Elke brandwonden of zon gebruinde huid zal de voordelen met dit mengsel te krijgen.
  • Dit mengsel verduidelijkt de huid bij regelmatig gebruik gedurende enkele dagen.
  • Gezwollen ogen en donkere kringen zijn nu geschiedenis.
  • Dofheid van de huid is ook iets dat mij zorgen baart is niet meer op. Dit recept verfrist de huid, waardoor het lijkt helder en levendig.

Kortom, dit is een eenvoudig te doen, efficiënte en lage kosten per recept worden verzacht en ontspannen huid. Perfect voor de zomermaanden taai, kan dit recept ook worden ingezet tijdens andere tijden van het jaar. Geen schadelijke chemicaliën, geen inspanning van uw huid budget, gewoon mooi! Huidverzorging kan niet eenvoudiger dan dit! Zelfs als je super druk, kunt u zeker wat tijd om uw huid te verwennen te nemen!

Ga je gang, probeer het en laat ons weten wat uw ervaring! We kijken ernaar uit van u te horen. Laat uw commentaar in de commentaren hieronder.

Tot de volgende keer, verzorgen en mooi blijven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha