DIY - Verbazingwekkend Homemade Rice Exfoliating Face Pack om de huid te verfrissenBent u op zoek naar manieren om te exfoliëren, vernieuwen en verwen je huid? U kunt altijd een bezoek uw salon wijk. Maar, waarom geld uitgeven aan iets wat je thuis kan doen? Vandaag zal ik je leren hoe je een pakje rijst exfoliërende effectieve thuis te maken met alle natuurlijke ingrediënten. Het pakket kan worden gebruikt op de normale, combinatie en vette huid. Als u een ernstige acne of puistjes dan niet proberen dit pakket als het pijn zou doen, irriteren of verergeren uw acne. Huidverzorging ─ Economisch en zelfgemaakte kan niet beter dan dat! Geen bijwerkingen, geen schadelijke stoffen, dit pakket beweert natuurlijke voedingsstoffen voor de huid.

Producten die nodig zijn:

Laten we eens kijken in de lijst om de producten die zijn gebruikt om rijstmeel exfoliërende gezicht pack te weten:


  • Rijst
  • Citroen
  • Honing
  • Groene thee

Hoe voor te bereiden rijstmeel Exfoliating Face Pack At Home:

Dus, bent u klaar om uw huid te verwennen? Lees verder om de stappen om dit pakket te weten:

Stap 1:

Hoe maak je rijstmeel te maken? Neem ongeveer 2 eetlepels ongekookte rijst en toe te voegen aan de blender of mixer pot. Maal de rijst aan de poeder met een korrel-achtige textuur. Niet zo fijne structuur zal fungeren als een natuurlijke exfoliërende agent op de huid. Rijst poeder is een grote natuurlijke manier om de huid witter te maken. Aziatische vrouwen hebben opgenomen rijst in hun huid en schoonheid regime voor vele jaren. En 'het geheim achter hun vlekkeloze huid, licht, zacht en mooi. Een foto van rijst zachtjes exfolieert de huid, en voegt vocht en verheldert de huid toon.

Stap 2:

Dan, voeg een theelepel citroensap om de rijst poeder. Citroenen zijn rijke bronnen van vitamine C, die helpen in de helderheid en lichter de huidskleur. Vitamine C fungeert ook als een effectief antioxidant, die de huid tegen vrije radicalen beschermt. Het verhoogt ook de productie van collageen.

Stap 3:

Dan, voeg een theelepel honing aan. De goedheid van honing op de huid is bekend. Heeft een hoge suiker samenstelling met zure eigenschappen die de groei van bacteriën voorkomt. Daarom, het werkt als een antiseptisch om elk type huid infectie te voorkomen.

Stap 4:

Nu is het tijd om een ​​en een halve eetlepel groene thee water aan het mengsel toe te voegen. Meng nu met een lepel. De consistentie van het pakket hoeft niet te erg dik of loopneus zijn. Het moet een dikke consistentie zaden voor gemakkelijke toepassing.

Stap 5:

Na het mengen helemaal het gezicht pack, je begint toe te passen op je gezicht. Het verdient de voorkeur passen de verpakking op de huid schoon en droog. Breng het pakket gezicht met je vingers of een borstel plat gezicht pack. Als de textuur van de rijst bevat enkele korrels kan er even druipende pak gezicht, terwijl de toepassing. Dus, om te voorkomen dat u oude kleren te dragen voor het aanbrengen gezicht pack.

Laat het kompres te drogen voor een goede 10 minuten. Wanneer u een lichte verstevigend effect op de huid opmerken, dan nat de vingers met water en beginnen te bewegen in zijn cirkelvormige beweging om de huid te exfoliëren. Daarna spoelen met gewoon water. Droog de huid na het spoelen van uw gezicht met water. Volg nu met uw favoriete moisturizer om uitdroging van de huid te voorkomen. Je kunt dit gezicht pack eenmaal toe te passen in een week. Bij regelmatig gebruik wordt de huid zacht, soepel, glad en schoon. Zal de huid te exfoliëren. Het beweert een verhelderend effect met reguliere aanvragen te geven. Probeer deze natuurlijke rijst wrap 100% en mooi blijven. Dit pakket allemaal natuurlijk is het antwoord op uw gebeden! Deze producten voor huidverzorging prachtig verpakt in gangpad schoonheid ziet er verleidelijk, maar dit pakket heeft de goedheid van de natuur! Nu, het is uw keuze om producten voor huidverzorging chemische ladingen vs goedkope-duur te maken, comprimeren natuurlijk dat slechts een paar minuten van uw tijd in beslag neemt.

Het was nuttig om het zelf te doen? Gebruik gezicht packs om uw huid te verwennen? Deel uw gedachten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha