DIY Upcycled wijnfles Gas LampUpcycling opent een hele nieuwe wereld van goederen die eerder uit uw budget kan zijn geweest of te hard voor het milieu. Voeg geen impact op de planeet of een deuk om uw portemonnee, maak een eindeloze verscheidenheid van dingen voor het huis en de tuin. In plaats van het verzenden van uw lege wijnflessen op de stortplaats of recycling centrum, gebruik ze om de gas-lampen, die een speciaal tintje aan uw tuin te maken.

The Bottle

Week de wijnfles in heet water gedurende vijf minuten. Wrijf het etiket van de wijn met je handen of met een doek en laat de fles droog.

De eigenaar

Wikkel rond een paar koperen half-inch tape met hydraulische totdat het groot genoeg is om perfect te passen op de hals van de fles wijn zonder te vervallen in een lont Feed 1/2 inch tot paring, het verlaten van een inch van Wick bovenop.


Vul de fles wijn met de olie fakkel. Steek de lont en komen in een fles wijn, totdat het is warm, met het lange uiteinde van de lont in de fles te gaan.

Plaats een plug bovenplaat van gegalvaniseerd staal voor een 3/8-inch draadstang gegalvaniseerd aan de muur of schutting op de fakkel te worden geïnstalleerd. Markeer de gaten van de beugel en boor de gaten waar u gemarkeerd. Schroef de connector op zijn plaats met de schroefdraad opening van de muur.

Snijd een draadstang 3/8 inch met een handzaag. Trim de lengte van 6 cm tot 1 meter in lengte, afhankelijk van hoe ver u wilt dat uw zaklamp om van de muur zitten. Schroef de stang in het verbindingsstuk bovenplaat.

Rijg een 1-inch gegalvaniseerd haak splitring een draad opening 3/8-inch aan de andere kant van de veiling. Draai de vergrendeling splitring totdat deze parallel is aan de grond.

Draai de schroeven aan de zijkanten van de splitring haak en voer de fles wijn door de opening. De schroeven rond de hals van de fles strak met de lip van de fles als een anker te voorkomen dat de fles uit slippen door het haakje.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha