DIY: Traveling Face Wash Just in 60 secondenJe bent een avontuurlijke ziel die wordt gebeten door het reisvirus veel te vaak? Heeft een reis naar verre oorden altijd boven aan de lijst van 'must-do' activiteiten? Aan de ene kant, reizen brengt veel vreugde en een gevoel van vrede. Dit betekent ook het opgeven van dingen die schijnbaar triviale anders vanzelfsprekend. Het gebrek Comfort betekent niet dat het opgeven van uw dromen van reizen rond de wereld. Als u op vakantie is iets wat je liefde en de behoefte, dan kunt u altijd alternatieven voor uw behoeften te vinden, net als ik! Soms kunt u uitvoeren vanaf uw gezicht te wassen voorkeur tijdens de reis. Zonder winkels verkopen uw favoriete merk, zou je worden gelaten gestrand. Is het niet? Maak je geen zorgen, want nu kun je proberen deze geweldige gezicht wassen DIY! Hier is een gezicht te wassen doe dat is makkelijk te doen en nog gemakkelijker mee te nemen!

Facial wast zijn meestal niet iets dat je mee kunt nemen, als de flessen zijn meestal enorm en niet gemakkelijk te vervoeren. Maar dan is het alternatief is om te verblijven met een vies gezicht tijdens uw vakantie! Het is niet een mooi plaatje, is het? Als je ooit in een situatie waarin u niet in uw hotel of geen toegang hebben tot uw gezicht te wassen niet hebt, kunt u het volgende proberen:


Hoe lang is het?

Vrijwel zelfs 60 seconden!

Wat gaan we doen?

Maak een gezicht te wassen! Iets kan overal worden gedaan, op elk moment! Een paar eenvoudige stappen en je bent klaar om je gezicht te verwennen zijn, ongeacht hoe ver de huidige positie is!

  • Koop een pakje melkpoeder, die beschikbaar is over de hele wereld of u kunt een tas te kopen van tevoren en bewaar het in uw essentiële kit voor vertrek naar de reis.
  • Knippen en te openen.
  • Als je toevallig in het hotel, kunt u bellen voor een kom en lepel. Anders kunt u mengen met de hand of op een schone ondergrond.
 • Schep het poeder op basis van uw behoefte. Ik gebruik meestal 1 eetlepel en een half van poeder op het gezicht alleen te wassen. Dienovereenkomstig aan te passen als je wilt om uw gezicht en hals te wassen beide.
 • Voeg een kleine hoeveelheid water. Behoud consistentie als die van een dikke crème crème/melk te blijven.
  • Meng goed. U kunt dit doen met een lepel of met uw vinger, afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • U kunt een dunne consistentie (zoals die op de afbeelding) te gebruiken, als je een vette huid, en ik hou niet van vocht helemaal.
  • Een dikke consistentie de voorkeur. Dus voegde ik een beetje 'meer dan melkpoeder te dikken up. Deze consistentie is het efficiënter om mijn gezicht te reinigen in de voorkant van een loopneus consistentie van melk.
 • Dat omhult het proces! Het enige wat je hoeft te doen is om deze pasta verspreid op je gezicht, wrijven elke hoek, en was - een perfect schoon gezicht is nu helemaal van jou te pronken!

In hoeverre dit wassen gezicht schoon?

 • Het neemt al het vuil en olie die de neiging hebben om zich aan uw gezicht tijdens de reis.
 • Het geeft je een gezicht behoorlijk schoon, zonder het verlaten van je verlangen naar zeep.
 • Het neemt de meeste van de samenstelling van het gezicht met uitzondering van die die volledig waterdicht.

De volgende keer dat u een reis te plannen, sloot uw humungous, verliest gezicht wassen fles en houdt 3-4 kleine zakjes melkpoeder in de zak plaats. Doe delen het geheim met uw medereizigers, ook; die zeker bedankt voor deze!

Gebruik speciale producten voor huidverzorging tijdens de reis? Probeer deze face wash doe het zelf en laat uw commentaar in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha