DIY Tovenaar van Oz kostuumsVerkleden als een personage uit de "Tovenaar van Oz" als een groep of individueel. Je hebt waarschijnlijk al veel van het kostuum stukken. Voor elk karakter die moeten verfgezicht, test een klein gebied van de huid een paar dagen voor. Paul Mason Howard, de oorspronkelijke Tin Man, verloor het deel als gevolg van huidallergieën gezichts make-up, volgens zijn biografie op Barnes & Noble.

Dorothy

Dorothy kostuum is eenvoudig in elkaar te zetten. Vind een blauwe gingham of geruite jurk. Als je kan naaien, maken de jurk thuis, zo niet, een kopen. Overeenkomen met de jurk met een wit T-shirt. Zet een kleine, gevulde hond in een picknickmand voor Toto. Voor ondertekening robijn rode schoenen, of doen ze thuis of koop een paar. Om schoenen te maken, kleding schoenen gespoten rode verf. Terwijl de verf nat is, giet rode gloed over de schoenen. Laat ze volledig drogen alvorens te dragen. Voor vlechten, een deel van je haar in het centrum. Wikkel een cirkel rond elke staart aan de basis van de schedel.

Vogelverschrikker

Het gebruik kostuums Scarecrow voelde in plaats van stro. Naaien tan voelde rond de randen van een paar trainingsbroek zwarten en een flanellen shirt. Naaien het vilt onder een hoed, waarin het grootste deel van de kap aan de rand. Het schilderen van het gezicht tan met make-up. Verf het puntje van de neus bruin. Draag een touw als riem. Elk type van bruine schoenen werkt.


Tin Man

Ga op een persoon in de tinnen man met een kartonnen doos. Tape de kleppen gesloten. Spray verf een grote kartonnen doos zilver. Na het drogen, een gat voor het hoofd, twee armen en een groot gat voor de benen. De doos is de borst. De persoon die het dragen van het kostuum heeft een paar zilveren of grijze broek en shirt en een paar handschoenen grijs of zilver. Spray verf een paar oude laarzen en een trechter met zilver. De trechter is de hoed. Verf al het zilver gezicht met schmink en make-up.

Laffe Leeuw

Maak een aangepaste Laffe Leeuw uit een oranje, geel of goud met een kap, trainingsbroek en nepbont. Naai bont op de motorkap van een hoodie aan de manen maken. Bont naaien van een patch op de maag en overhemd manchetten. Naai bont op de dijen en manchetten van trainingsbroek. Snijd een panty been of gebruik een kous dij-hoge door de staart. Spul met buis en naai de trainingsbroek. Sluit de vacht aan het einde van de staart. Draag bruine schoenen. Verf een snor en een zwarte neus met gezicht verf.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha