DIY Rainbow Shadows Tips!Wat een leuke kleuren van je haar kan zijn! Het beste ding over dit haar schaduwen is dat je deze funky kleuren en levendige op uw manen kan krijgen tijdelijk met krijten haarkleur of tijdelijke spray. Maar wat is haar schaduw is wat je nodig hebt om vóór weten, toch? Ombre haar is het concept van de kleur van het haar in verschillende kleuren en in principe ga zo gek als je kan!

Dingen die je nodig hebt om te kijken naar de schaduwen haarkleur:


Hoe dompel Dye Haarkleur:

Bleach einde:

Gebruik aluminiumfolie om elke reguliere draad wikkelen, om ervoor te zorgen dat het punt is niet dikker dan een pink. Voor de kleur gelijkmatig te verzadigen door elk onderdeel is van essentieel belang dat ze allemaal dezelfde breedte.

Bestrijk het bleekmiddel op kleine secties (over delen van een inch), haar en zorg ervoor dat de pieken waarvan het bleekmiddel zo zal stoppen dat je geen rechte lijn .Als je je haar bleken, zorg ervoor om te lopen langs de kin te krijgen veer, vermeng de kleuren geleidelijk van de bodem. Er is niets erger dan een harde scheidslijn, te smelten heel goed je het creëren van een schaduw-effect, niet de kleur-blocking.

Wassen en te drogen:

Na verlicht uw kleur, wassen, conditie en droog je haar.

Ga wild en je haar verven:

Borstelen verschillende kleuren die je hebt gekozen op verschillende delen van de tips blondines.

Afwassen:

Eenmaal gedaan, grondig te wassen je kont en probeer niet te laten de kleuren samen bloeden. Nu stylen van je haar en je bent al klaar om te rocken!

De hemel is de limiet voor de kleuropties, maar als een vuistregel lijkt best blondines in de kleuren zoals roze, blauw en paars, terwijl brunettes nemen in rood, paars en groene tinten beste. Red-heads kan trekken uit de meest ongewone kleuren zoals geel, oranje, groen water en met veel dynamiek.

Krijt het (tijdelijk naar de regenboog effect schaduwen te creëren)

Zoals u wellicht weet haar krijten is al een tijdje 'tijd en is een geweldige manier om kleur toe te voegen om tijdelijk vergrendeld.

  • Draai het haar als krijt. De plot twist door het maken van krijt vrijgeven meer pigment.
  • Altijd borstel het overtollige poeder na krijten elk stuk.

  • Probeer dat maar twee kleuren op een draad! Echt leuk en lijkt tie-geverfd!
  • Doe niet gips je haar te vaak. Aan het eind van de dag, maakt u gebruik poeder pigmenten op de uiteinden van het haar en dat kan zuigen veel natuurlijke vocht uiteinden van je haar behoeften. En hier zijn een paar tips voor gekleurd haar.

Maak deze regenboog schaduwen DIY haar en hoofden draaien waar u gaat!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha