DIY Klapstoel CoversStoelbekleding voegen een vleugje elegantie toe aan een feest of bruiloft receptie formele, dat de festiviteiten zijn in een balzaal of buiten op een grasveld. Met behulp van stoelbekleding op klapstoelen is een goede manier aan te kleden de positie van de partij, zonder de uitgaven veel geld te huren dure stoelen. Klapstoel covers zijn ook een goede manier om de stoelen die niet overeenkomen maskeren. Hoewel klapstoel covers kunnen worden gehuurd of gekocht, alles wat er nodig is beginnen naaien vaardigheden om ze te maken.

Meet de stoel vanaf achterpoten op de grond. Meet de bovenkant van de stoel, dan de voorste, op de zitting naar de vloer en de voorpoten. Meet de breedte van de stoel ook. Voeg twee centimeter voor een naadtoeslag van elk nummer en noteer deze metingen.

Snijd de stof om de grootte genoteerd in stap 1. U zal een lange sectie van weefsel dat is twee centimeter breder dan de stoel te hebben.


Draai de stof onder een centimeter aan elke kant en pers met een strijkijzer. Schakel onder andere een halve inch en zoom aan alle vier zijden met de naaimachine. Omzomen elk uiteinde van de tapes in dezelfde manier.

Leg de stof randen op de stoel zodat één uiteinde aan de vloer aan de achterpoten en gordijnen op de voorkant, op de zitting en de voorpoten naar de vloer. Pins een lengte van lint aan weerszijden van het weefsel, waarbij de achterkant van de stoel aan de stoel. Speld de linten voor de stof op de voorkant van de stoel en wijzen ze op hun plaats.

Leg de stof op de stoel terug en bind de linten op de rug. Uw stoel hoes is voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha