DIY: Kajal

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Kajal, die wordt ook wel als Kohl is op grote schaal gebruikt bij vrouwen over de hele wereld om hun ogen voor een mooie look te definiëren. Het is een cosmetisch romig en glad, die uw ogen een natte dauw geeft. Niet alleen voor make-up, kohl is ook beroemd om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Kalmeert zachtjes ogen, koelt en voorkomt dat schadelijke stralen van de zon. Kajal is beschikbaar in de vorm van potloden, stokken en gels van bijna overal in het vuil goedkoopste prijs voor de duurdere merken. Wat het meeste van de winkel gekocht kajals conserveermiddelen en andere chemicaliën die de ogen kunnen beschadigen. Als u allergisch bent voor deze winkel koopt kajals zijn, dan kunt u terecht voor het huis versie ervan. Natuurlijk. U kunt uw eigen kajal thuis te maken! Is dat niet interessant? U misschien wel, misschien niet bekend zijn, maar doe Kajal is een heel eenvoudig en natuurlijk. Nu zien we de stadia van voorbereiding van hun kohl huis.


Wat heb je nodig:

  1. Isolator stand
  2. Een dunne metalen plaat
  3. Lichter
  4. Een lange naald
  5. Amandelen
  6. Een handvat naald dirigent
  7. Amandelolie

Omdat deze ingrediënten?

Amandelen:

Amandel bevat natuurlijke oliën en daarom hebben wij gekozen als basis voor onze kohl. U kunt een onbeperkt aantal amandelen van uw wens, afhankelijk van de hoeveelheid kajal je nodig hebt gebruiken.

Amandelolie:

Wij maken al gebruik van amandelen. Dus waarom amandelolie? Dit zal de applicatie die draait op je geest op dit moment zijn. Wij maken gebruik van amandelolie om het te maken een zuivere amandel kajal maar u kunt ook gebruik maken van een paar druppels ghee plaats.
Slechts twee ingrediënten vindt plaats in onze kajal zelfgemaakte. De chemicaliën of conserveringsmiddelen. Gemakkelijk en natuurlijk is het niet?

Stap voor stap instructies:

  • Plaats twee staan ​​in een lijn op 180 graden verlaten 15 cm afstand tussen hen. Plaats voorzichtig de dunne plaat op de top van deze twee stands. Er moet voldoende ruimte binnen zijn om amandel brandwonden bevatten, zoals weergegeven.
  • Steek voorzichtig de naald in een amandel en houd het uiteinde van de naald met een niet-geleidend. Dit voorkomt warmteoverdracht en daarmee de vingers veilig. Waarschuwing, niet nodig om de amandelen verdeeld over macht.
  • Nu met behulp van een aansteker of kaars, licht amandel en brengen onder de plaat, waardoor de rook bereiken van de onderkant van de plaat. Na de amandel stopt branden, gooien en volg dezelfde procedure met een paar andere amandel noten. Zowel verzamelen roet donker aan de onderkant van de plaat. Vergeet niet, hoe meer je amandelen verbrandt, hoe meer roet verkregen.
  • Tot slot, schroot het hele zwarte roet in een kleine oude kohl pot met behulp van een mes cake of een andere scrapper. Voeg een druppel amandelolie en meng goed met de punt van een lepel. Voeg de olie druppel voor druppel, tot dik en romige consistentie die u verwacht. Twee druppels olie voldoende voor ongeveer 6 amandelen.
  • Uw kajal natuurlijke zelfgemaakte is nu klaar om te gebruiken! Hou dit in een schone, droge doek. Zorg ervoor dat u uw handen te wassen en te drogen voor elk gebruik om zowel onhygiënisch te voorkomen.

Monsters Homemade Kajal:

Beetje tit om te onthouden:

  • Kajals zelfgemaakte hebben meestal een goede houdbaarheid, zelfs als u geen conserveringsmiddelen gebruiken, maar het is het beste om het voor te bereiden verse ten minste eenmaal per vier maanden.
  • Verlaten vanavond kohl ogen, zuivert en verheldert de ogen.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha