DIY - Incredible manier van doen, Cream Blush huis met RossettiIk heb een bekentenis te maken - ik ben een grote verslaafde truc! Ik weet dat elk meisje houdt van make-up te dragen. Make-up aankoop is leuk, maar je weet wat er nog meer plezier? Maak je eigen make-up thuis en dat ook zonder geld.

Je hebt een heleboel van ongebruikte lipsticks rond in je doos van make-up ijdelheid? Misschien heb je niet van de kleur of de afwerking, of je hebt altijd gedacht dat de schaduw die u niet past of je genoeg van dezelfde lippenstift over en weer toe te passen, ongeacht de reden, de lipsticks kan nu worden goed benut zijn! Deze DIY is gemakkelijk en eenvoudig te doen, en als je eenmaal onder de knie hebt, kan niemand je stoppen van het maken van een heleboel crème bloost! Dus, kun je nu een mooie wang gelijk met geluk zonder schuldgevoel van het geld te hebben besteed aan het kopen absoluut bloost crème uit de markt!


Producten die nodig zijn:

  • Lipstick van uw keuze - u kunt kiezen uit 2 of 3 lipsticks.
  • Grondverf
  • Shimmery Highlighter (optioneel)
  • Een halve theelepel olijfolie
  • Kleine containers
  • Kom of een grote spatel
  • Tissue papier op te ruimen elke puinhoop
  • Wattenstaafje of tandenstoker
  • Kaars
  • Pincet om de lippenstiften breken

Hoe te Cream Blush thuis eenvoudig met Rossetti Merk:

We leren de stappen om de roodheid te maken in het huis, gemakkelijk met lippenstift:

Stap 1:

Kies lipsticks waarmee u wilt crème bloost. Hier heb ik een lichtroze, heet roze lippenstift en een diepe ossenbloed, dat ik niet gebruiken als ik vind er ook een lichte en een te donker. Dan, gebruik dan een bot mes om te snijden uit de koffer. Zoals ik wilde mijn crème blush aan zachte en subtiele kleur zijn, voegde ik gewoon een beetje 'hete roze lippenstift en meer bleke schaduw van roze. De formule van het zijn zeer romige lipstick zal hem in staat om gemakkelijk te breken in stukken zonder enige moeite. Volgende zet de lipstick in een pot, kom of lepel plat en plaats deze op een brandende kaars.

Voeg ongeveer een halve theelepel olijfolie aan de lipsticks. U kunt olijfolie of zelfs geurende kokosolie gebruiken. Als u wilt dat de formule om pure crème blush zijn, zou ik adviseren het toevoegen van een beetje 'meer dan olijfolie, maar niet meer toe te voegen dan een theelepeltje als de formule vette en vette kon maken.

Stap 2:

Plaats de kom of lepel over de brandende kaars aan de lipstick smelten. Houd de vlam van de kaars uit de buurt van de wind of de kunstmatige lucht als fan om goed te verwarmen. Gebruik een wattenstaafje of je pincet te mengen lipsticks olijfolie en een aantal bij elkaar terwijl het zich boven de kaars. Het zal helpen bij het gemak van fusie van het product.

Stap 3:

Zodra alle lipsticks omgezet in een waterige vloeistof, vrij van klontjes, voeg een kleine hoeveelheid van de bodem gezicht aan het mengsel. Primer gezicht zal de levensduur van de crème blush op maat te verhogen. Vervolgens roer ingrediënten om klonters te voorkomen. Als u moeite met het samenvoegen van het fonds met het vloeibare mengsel te vinden, dan stel ik u zet het mengsel over de kaars weer voor ongeveer 4 of 5 seconden. Vervolgens kunt u een kleine hoeveelheid vloeistof toe te voegen in het mengsel highlighting, als u een glanzende afwerking voor de crème blush wilt. Zoals mijn mengsel al een aantal glinsterende pigmenten, overgeslagen ik het toevoegen van een markeerstift.

Stap 4:

Breng het mengsel onmiddellijk in een schone container voor opslag, terwijl het mengsel nog warm is. De houder of vat moeten schoon en goed gezuiverd worden, om mogelijke bacteriële infectie te voorkomen. Te reinigen en te ontsmetten, gebruik maken van een reiniging oplossing of spray wat alcohol over de container.

Stap 5:

Laat het mengsel gedurende een minuut en zet dan de container in de vriezer. Het duurt ongeveer een uur om volledig te bevriezen en om te zetten in een dikkere consistentie, zoals crème bloost. Verwijder vervolgens het en veel plezier!

De kleur van mijn crème blush is anders en het bleek een prachtige roze kleur. Deze aangepaste crème bloost zou een zeer delicate en zwakke geur van olijfolie, die meestal verdwijnt binnen een dag of twee hebben. De formule van de crème blush DIY biedt geweldige kleur, gladde textuur en intense pigmentatie. De consistentie van het product is zacht en boterachtige, dus gelijkmatig verspreidt over de wangen zonder te trekken of rukken.

Zo, nu heb je je crème blush op maat om mee te spelen! Profiteer van dit idee en zet al je oude lipsticks in goed gebruiken! Probeer het en laat ons weten hoe je verging.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha