DIY - Homemade mondwater voor de bestrijding van slechte adem met gedetailleerde stappen proberen door te gaan alleen als het voor u werkt. In geen geval mag u niet meer dan de voorgeschreven hoeveelheid zuiveringszout gebruiken.  • Voeg een halve eetlepel honing. Honing werkt als een antibacteriële en maakt ook de smaak van deze mondwater smakelijker.
  • Meng de ingrediënten in een haast. U kunt zien Fizz komen als je de inhoud te mengen; is een gevolg van de aanwezigheid van natriumbicarbonaat.
  • Heet water toevoegen aan het mengsel. Roer goed eind. We zijn het toevoegen van heet water, zodat de honing los te komen. Het moet niet warm of koud.
  • Dit is de manier waarop de zelfgemaakte mondwater voor slechte adem verschijnt met kaneel deeltjes drijvend op de top.
  • Voeg water toe als het smaakt bitterder. Breng de vloeistof in een kleine fles en in de koelkast.
  • Deze mondspoeling moet goed worden geschud vóór het gebruik als de inhoud vaak bezinken.

Vergeet niet, dit mondwater voor slechte adem werkt alleen goed voor 2-3 dagen, want het heeft geen conserveringsmiddelen. Je nodig hebt om een ​​nieuwe mix die plaatsen te bereiden. Ik denk niet dat het een probleem is, omdat het niet een vervelende procedure te betrekken en ingrediënten zijn makkelijk genoeg te vinden. Het allerbelangrijkste, is allemaal natuurlijk. Gebruik het wanneer je nodig hebt om je mond of na de maaltijd te vernieuwen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook maakt naar de tandarts een non-event, dat is voor de tandarts! In feite zou je tandarts verrast worden door de gezondheid van uw mond!

Let op: Dit mondwater is gewoon om slechte adem en niet vechten in het geval van tandvleesproblemen. Als uw tandarts zegt dat je mondwater gebruiken om tandheelkundig probleem of rubber te behandelen, niet te vervangen door deze zelfgemaakte mondwater.


Gebruik dit mondwater, en afscheid te nemen van een slechte adem. Spreek met vertrouwen, en kijken naar de menigte de wereld om je heen!

Heeft u last van een slechte adem? Wat moet je doen om het te beheren? Heb je ooit geprobeerd dit soort mondwater voor slechte adem? Deel uw tips met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha