DIY: Homemade Facial ScrubRen je achter verschillende producten op de markt om zich te ontdoen van uw huid zonder leven? Is uw huid er ongelijk en saai de hele tijd als gevolg van een opeenhoping van dode cellen?

Laat dan uw zorgen, zoals een aantal eenvoudige recepten zelfgemaakte scrub kan opnieuw leiden van de baby zachte huid gloeien. Een zachte scrub gezicht wekelijkse routine huidverzorging doet wonderen op de huid, maar wees voorzichtig niet elke dag te schrobben of meer dan twee keer per week omdat het de groei van nieuwe huidcellen kunnen beschadigen.


Niet schrobben, zelfs wanneer je gezicht laat zien wat puistjes boos als de ingrediënten van wassen kan acne verergeren. Paar ingrediënten zoals suiker, zout en haver, etc van uw keuken als een plaats, maar effectieve scrub heel natuurlijk voor het verwijderen van het verwijderen van dode cellen, en bruine vlekken op de huid, zodat de oorspronkelijke glans te brengen.

Volg het recept hieronder en laat ons weten hoe ze werken voor je huid.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Kim

zelfgemaakte scrub voor de vette huid:

Vette huid is meer vatbaar voor puistjes en oneffenheden als gevolg van overmatige afscheiding van de talgklieren, en dus een goede olie clearing scrub moet worden gebruikt om overtollige olie te verwijderen en de controle van de afscheiding.

Ingrediënten zoals rijst poeder, haver vrij van olie zodat ze kunnen worden uitgegaan scrubs. We zien twee speciale recepten scrub voor de vette huid die je gemakkelijk kunt doen van uw keuken.

  • Meng 2 druppels limoensap met gemalen haver en noodzakelijk rozenwater tot een pasta te maken. Na het reinigen van het gezicht met een gezichtsreiniger, scrub verspreid deze over de huid van het gezicht en wrijf zachtjes met de vingertoppen gedurende 3 tot 5 minuten. Spoelen met koud water en droog ze. Deze scrub zal helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en tan verder heldere stralende huid bieden.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Bowl_of_dry_steel-cut_oats_with_full_spoon.jpeg

  • Rijst poeder en boter melk kunnen samen worden gemengd om een ​​snelle scrub te maken. Gewoon toepassen van deze scrub op de huid van het gezicht en laat gedurende een minuut of twee. Dan drenkt u uw vingers en scrub de huid met uw vingertoppen voor een tijdje '. Splash water en goed naspoelen om de huid soepel.

Zelfgemaakte gezichtsscrubs voor de droge huid:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Siona Karen

In tegenstelling tot vette huid, droge huid heeft behoefte aan extra voeding en vocht om de droogheid en strakheid te voorkomen. Droge huid kan leiden tot ernstige rimpels en saaiheid die wellicht zal resulteren in meer shows van leeftijd. Daarom moet een droge huid worden gecontroleerd met voeding om voor altijd jong blijven. Een scrub, evenals een voedende crème moet worden gebruikt op droge huid. We kunnen de haver of gemalen amandelen als basis te nemen.

Hier zijn twee recepten scrub voor de droge huid, die u zal helpen vlekkeloos te krijgen, evenals de huid gevoed.

  • Voeg een theelepel honing, een theelepel crème met haver land nodig is om uw hydraterende scrub te maken. De haver scrub de huid van het gezicht, terwijl de honing en crème voorkomt het drogen van de aldus hydrateren. Reinig je gezicht met een gezichtsreiniger en scrubben heeft verspreid deze pasta op de huid voor een tijdje en scrub zachtjes met de vingertoppen. Ook kan de vlek op de huid gedurende 5 minuten na het wassen, zodat de huid voeding absorberen. Spoelen met schoon water en daarna hydrateren.
  • Amandelen geaard kan worden gemengd met een paar druppels vitamine E olie en een theelepel suiker op de huid droog scrub te maken. De olijfolie kan worden gebruikt om het mengsel te verdunnen als deze dik. Verspreid deze op het gezicht en de hals. Masseer een tijdje zachtjes met de vingertoppen en met schoon water afspoelen. Deze scrub zal helpen om een ​​droge huid te verjongen terwijl scrubben de dode huidcellen te helpen geven de huid soepel en stralend!

Beetje tit om te onthouden:

  • Scrubbing moet zeer weinig worden gedaan in gevoelige en miniaturisatie is een must in allerlei huid na het wassen procedure verwijdert overtollige vocht uit de huid. Vette huid kan een lichte moisturizer te maken, terwijl de droge huid koude room of zware deze voedingsstoffen kunnen gebruiken.
  • Gezichtsscrubs zijn niet meer dan een of twee keer aanbevolen per week als ze de huidcellen groeien kunnen beschadigen.
  • Drink veel water op regelmatige tijdstippen als het zal helpen om de huid van binnenuit schoon te maken, waardoor het lijkt mooi van de buitenkant.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha