DIY - Homemade Cleansing Lotion voor de normale tot droge huidDe zomer is eindelijk hier. Sommige mensen houden van de zomermaanden, terwijl anderen vrezen dat. Voor mensen die gaan elke dag werken, zomer betekent zweet, olie en vuil! Het is echt niet mogelijk om de effecten van de zomer te verbergen, maar ja, kunnen we proberen om de impact ervan op onze huid te minimaliseren. Tuurlijk, zwemmen 10 keer per dag om relatief schoon blijven is onpraktisch als een verleidelijk idee! Dus, wat kunt u doen om te beschermen en reinigen van de huid tijdens de barre zomermaanden? Hier is waar reiniging lotions komen tot de redding. Eerder gebruikte ik om twee flessen van mijn favoriete reinigingslotion de hele tijd met me mee, maar toen ik de wijsheid opgedaan. Ik realiseerde me dat de natuurlijke zelfgemaakte recepten zijn altijd de beste voedsel of huid -be!

Ik heb met behulp van deze lotion cleanser altijd al geweest en nu heb ik geleerd van mijn moeder. Wilt u meer weten over deze 'geheime moeder' weten? Ze zijn meer dan blij om te delen met u! Dit kan een betere normale en droge huid lotion zijn.


DIY - Beste Lotion voor de droge huid en normale huid

De dingen die we nodig hebben:

  • Een schone kom
  • Spatel/lepel
  • Wrongel
  • Honing
  • Citroen
  • Katoen

Het bedrag zou nemen is voor eenmalig gebruik op het gezicht en de hals.

Wat moeten we doen?

Stap 1:

Neem een ​​schone kom. Dit zal dienen als model van mengen DHZ project.

Stap 2:

Voeg twee theelepels wrongel erin. U kunt gebruik maken van thuis of de ene in de winkel beschikbaar op basis van uw keuze.

Stap 3:

Maar vergeet niet, hoe verser hoe beter wrongel.

Stap 4:

Voeg 1 theelepel honing in dezelfde kom. Houd het bedrag beperkt tot slechts één of lepel het resulterende mengsel moet zijn viskeuze dan we zouden willen dat het is.

Stap 5:

Is het niet nu al op zoek naar aantrekkelijk?

Stap 6:

Neem nu een middelgrote citroen. De mijne is van mijn tuin te Huis- fris en sappig, kocht ik opscheppen met mijn tuinieren vaardigheden!

Stap 7:

Snijd in twee helften.

Stap 8:

Ik hou echt van de aanblik van een verse citroen gesneden!

Stap 9:

Wij zouden met alleen het middelste deel van deze citroen in de kom. Dit is voldoende voor het gewenste mengsel.

Stap 10:

Neem een ​​spatel of een mini lepel en meng alle drie ingrediënten.

Stap 11:

De reinigingslotion klaar voor gebruik? Ja, u zeker!

Hoe te gebruiken:

Stap 12:

Neem een ​​katoenen bal van de juiste maat voor de toepassing

Stap 13:

Wis het katoen over de lotion, geniet het mengsel goed en breng het dan naar buiten.

Stap 14:

U kunt de lotion gedrenkt in deze wattenstaafjes in de koelkast bewaren of alleen houden de lotion en genieten van de katoen, als en wanneer dat nodig is.

Stap 15:

Wrijf met dezelfde katoen over het te reinigen gebied. Ik wreef mijn hand over het doel van dit bericht.

Dit is mijn handen na het gebruik van de lotion en schoon met water.

Enkele feiten over de ingrediënten:

  • Curd en citroen zijn alom bekend om hun reinigende eigenschappen en dus worden gezet om te gebruiken in deze DIY. Citroen wordt ook gebruikt voor het effect op de huid billijkheid.
  • Honing is de voeding voor de huid van het gelaat. Het geeft een gezonde gloed op het gezicht bij regelmatig gebruik.

Wat doet hij?

Het is een beste lotion voor de normale en droge huid ook. Verwijdert elke beetje 'van vuil en olie van uw gezicht en geeft je een gevoel perfect schoon na het wassen. U kunt zelfs Laat het mengsel op je gezicht een beetje 'van de tijd na het aanbrengen. Afwassen na het droogt. Uw huid zal super schoon, zacht als een baby. Ik merkte een gezonde gloed op mijn gezicht met het regelmatig gebruik van deze reiniging lotion.

Let op:

U kunt de maatregel ingrediënt veranderen al naar gelang uw huidtype. Mensen met een vette huid, kunt u niet meer toevoegen lemon curd en in deze lotion voor de droge huid tot normale huid te laten werken voor u.

Dat was makkelijk, was het niet? Bent u nog steeds denken aan die dure reinigingslotion uit de markt te kopen? Ik hoop het niet. Met deze makkelijk te reinigingslotion doen bij de hand, waarom afval het geld? Probeer het, ik beloof je dat je zal houden!

Tot de volgende keer, verzorgen!

Welke cleansing lotion gebruik je? Heb je enig huidverzorging geprobeerd thuis? Deel uw recepten met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha