DIY - Hoe Maximale intensiteit te krijgen van uw Kajal?We besteden veel tijd om make-up toe te passen. Maar het is ontmoedigend als blijkt saai of saai te zijn, zelfs na zoveel hard werk? Als je net als mij, dan is het kwaad truc is een grote teleurstelling en vele malen is het gevolg van iets eenvoudigs als een kajal!

Vind je het niet haat het als je favoriete Kajal droogt en wordt het heel moeilijk toe te passen en bovendien geen goede kleur pay bieden? Ik weet dat het een heleboel keer gebeurd met mij ook! Het enige wat je moet doen in deze situaties is een bod adieu tot tranen kajal voorkeur. Maar wacht! Vasthouden dat kohl voor een beetje 'meer! Zelf dit te doen, zult u in staat zijn om goed gebruik te maken! Ja, nu met een eenvoudige truc kunt u de maximale intensiteit van kohl krijgen.


Producten die nodig zijn:

Pak de producten die nodig zijn voor deze DIY:

  • Kaars
  • Eyeliner
  • Wattenstaafje
  • Matte zwarte oogschaduw

Make-up truc om maximale intensiteit te krijgen van uw Kajal:

Laten we eens een kijkje nemen op de onderstaande stappen om de truc te leren om de maximale intensiteit van kohl krijgen.

Stap 1:

De eerste en belangrijkste stap om maximale kleurintensiteit te bereiken vanaf Kajal is om hem te doen herleven. Hervatting van oogpotloden droog is zeer gemakkelijk en eenvoudig. Plaats de punt van het oogpotlood in de buurt van de kaarsvlam voor een goede 1 of 2 seconden en verwijder deze vervolgens. Ik beveel deze truc met een kaars, aangezien de warmte aansteker vlam kachel zal zijn. Na het houden van een tweede, kunt u het product is heel romig en zacht geworden. Houd het potlood ogen zeer dicht bij de vlam van de kaars of houd deze langer dan 2 seconden ingedrukt.

Plaats vervolgens het potlood oog in een papieren zakdoekje om overtollig gesmolten formule te verwijderen. Probeer het kajal voor warmte achter de handen voordat het direct aanbrengen op je ogen. En je bent klaar! Hier is hoe eenvoudig en gemakkelijk het is om uw potloden te doen herleven voor droge ogen.

Hier, ik heb gepost foto's van de steekproef die ik gemaakt heb voor en na het oogpotlood werd nieuw leven ingeblazen om te laten zien hoe romig en gepigmenteerde formule bleek na het doen van de truc. Nu, laten we gaan uit naar de formule van onze kohl versterken.

Stap 2:

Neem nu een wattenstaafje en voorzichtig draaien op de waterlijn van je ogen. Deze stap zal ervoor zorgen dat uw omgeving is droog beursgang. De belangrijkste reden waarom onze eye liners lijken minder gepigmenteerde gebied op het ooglid is overtollig water op de waterlijn waarop de kohl stok goed stopt voor de huid.

Stap 3:

Nu, gelden de kohl oogpotlood Herbeleef waterlijn van je ogen. Trek de oogkas en voorzichtig uit de binnenhoek naar de buitenhoek van de ogen. Goed scrollen Kajal heen en weer naar de goede 2 of 3 keer een laag van het product. Deze stap zal de levensduur en zelfs pigmentatie kajal verhogen. Als je geen tijd meer, dan kunt u de oog make-up hier zelf stoppen als hij al de look geïntensiveerd. Maar, voor de dagen dat je wat enkele minuten meer aan de hand, kunt u doorgaan met de volgende stap.

Stap 4:

Kies nu een matte zwarte oogschaduw. Als u gebruik maakt van gekleurde potloden oog, dan is de oogschaduw moet overeenkomen met de oogpotlood. In deze fase zullen we de toepassing van de matte oogschaduw over de kohl zachtjes. Laad een kleine schuine borstel eyeliner of oogschaduw tips met wat matzwart. Trek dan de bodem van de oogkas en de positie van de matte zwarte oogschaduw over de kohl. Deze truc zal uw kajal nog meer te intensiveren en verhoging van de levensduur van de draagtijd. Er was, super geïntensiveerd kajal op je oogleden!

Een eenvoudige slag van kohl kan de magie doen voor onze ogen. En met trucs, kunt u vergroten de magische tien keer! Dus, probeer het eens en laat ons weten hoe het ging! Je weet ons te vinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha