DIY: Hoe maak je een bekleding van een fauteuil naaienVleugelverdediger stoelen zijn traditionele meubels en sierlijke, vaak gebouwd om vele jaren duren. Hoewel dit een lange levensduur is een voordeel, kunnen deze stoelen tonen hun leeftijd in hun coating. Dragen, verkleuring en scheuren in de bekleding stof kan de schoonheid van deze stoelen ruïneren. Herstofferen kan duur zijn, dus een voering is vaak een meer betaalbare optie. Met elementaire naai-vaardigheden, kunt u uw eigen omslag te maken op basis van de specifieke maatregelen van je stoel en de stof van uw keuze, om een ​​aangepaste look voor uw huis d cor te creëren.

Meet de verschillende delen van de stoel, met name de hoogte van de rugleuning, zitdiepte en de breedte van de vleugels. Noteer deze metingen en breng ze mee naar de stoffenwinkel.

Koop een model voor een zetelhoes van uw lokale weefsel op te slaan, met behulp van de metingen van uw stoel om het model met de dichtstbijzijnde maatregel te bepalen. Het kan nodig zijn om het model enigszins aanpassen aan uw specifieke stoel passen.


Koop de hoeveelheid weefsel op de achterkant van de envelop. Kies een gewicht stoffen bekleding voor een meer duurzame voering. Als je nieuw bent bij het naaien bent, moet u een stof zonder duidelijke redenen die moeten worden gecombineerd of uitgelijnd door een stuk van het ontwerp naar het volgende te selecteren. Strepen en bloemmotieven zijn moeilijker te naaien.

Was en droog de stof voordat het snijden van de patroondelen, als je gaat om het deksel wassen over. Als u van plan bent om te drogen reinigen van de liner, kunt u deze stap overslaan.

Knip de sjabloon en testen in het patroon passen stukken aan de stoel. Zorg ervoor dat de vleugel stukken gaan naar de bijzondere rondingen en de grootte van de vleugels op je stoel passen. Als u nodig hebt om wijzigingen aan te brengen, doe het voordat je de stof te snijden.

Knip de stukken stof, waarbij u het haar of het ontwerp van de stof past, heeft. Als u kiest voor een stof met een ontwerp, zorg ervoor dat alle ontwerpen op de belangrijkste onderdelen van de stoel, zoals de achterkant van de stoel en zitkussens hit.

Monteer de stukken stof gesneden op je stoel om hen en het plaatsen op de top van de stoel pin. Je omslag moet comfortabel zitten in de stoel, zodat hij niet beweegt tijdens het gebruik. Besteed speciale aandacht aan te passen op de vleugels van de stoel, omdat deze zijn de opvallende kenmerken van de stoel. Het kan nodig zijn om de naad om strakker of losser de liner te veranderen. Zorg ervoor dat de naden liggen waar de bedoeling op de vleugels, zodat de naden zijn recht en in de buurt van de achterkant van de stoel.

Sluit de bekleding samen als aangegeven door het model.

Schuif het deksel genaaid op je stoel naar de rand langs de onderkant te bepalen. Meet deze rand van de vloer tot aan de gewenste hoogte, zodat de bekleding nog worden afgewerkt zoom. Naai de zoom.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha