DIY - Hoe Kleur je lippen roze met bietenMoe van splurging geld op lipgloss en lippenstift duur om die perfecte roze lippen te krijgen? Hoe zit het met iets zelfgemaakt, dat is volkomen veilig, maar 100% effectief proberen?

Vandaag hebben we komen met een leuke, doe maar effectieve behandeling voor je lippen om ze te laten kijken zacht en roze. Zo, nu kunt u de lippen van de baby's hebben als het ooit met minder dan 10 roepies! Het magische ingrediënt dat we zullen gebruiken in deze DIY is bieten! De natuurlijke eigenschappen van rode biet kan je lippen te bedekken met een mooie roze kleur, terwijl tegelijkertijd de verduidelijking van de lip donkere pigmentatie. Natuurlijke make-up, zelfgemaakt, veilige en kosteneffectieve lip op zijn absoluut de beste! Verlangen om te leren hoe het te doen? Dus, lees dan verder om gedetailleerde foto's en instructies te wissen.


Producten die nodig zijn voor deze DIY:

Hier is de lijst van producten die worden gebruikt voor deze DIY:

  • Helft middelgrote bieten
  • Kokosnootolie
  • Menger
  • Filter
  • Kleine containers

Hoe te Lippen Met Beets Voor roze lippen te spotten:

Volg deze procedure om je lippen te kleuren om die baby zachte look en roze baby te krijgen:

Stap 1:

Begin met het wassen van de bieten in gewoon water. Dan, schil de buitenste huid met behulp van een dunschiller. Snijd kleiner formaat en zet het in een blender. Grind bieten volledig tot je een aantal waterige vloeistof die drijft in de mixer te merken. Geen water toevoegen aan de bieten als de levendigheid van kleur zal verwateren.

Stap 2:

Giet zorgvuldig geraspte bietensap met geen klontjes of stukjes in een kom en zet het onmiddellijk in een schone container op te slaan voor toekomstig gebruik. Hier gebruikte ik een oude zaak lippenbalsem om de kleur van rode bieten op te slaan. De container of vat moeten schoon en goed gesteriliseerd om bacteriële infecties te voorkomen. Om ervoor te zorgen als het schoon is, desinfecteren met de hulp van een reinigingsmiddel of spray wat alcohol om de container om effectief schoon.

Stap 3:

Dan, voeg ongeveer een theelepel kokosolie voor de bieten tint gespannen. U kunt kokosolie gebruiken reukloos als de geur van kokosolie je dwars zit. Als u op zoek bent naar pure lip kleur, kunt u een aantal 'van kokosolie toe te voegen. Als je uiteindelijk het toevoegen van minder dan een theelepel olie, dan is deze formule lip tint zal blijken te zijn zeer droge en schilferige op je lippen zijn. Dus is het beter om een ​​relatie van bieten en een halve theelepel kokosolie handhaven. U kunt de kokosolie met vaseline of bijenwas te vervangen als deze twee zal ook dezelfde goede resultaten als het gaat om de hydratatie van de lippen.

Gebruik nu een kleine schone lepel om het mengsel goed roeren. Dan kunt u sluiten van de container en in de koelkast te harden. Omdat deze lip tint is volledig natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen, moet je het in de koelkast te houden om het langer duren.

Breng dit natuurlijke rode biet lip tint in de ochtend en 's avonds voor een week en je zal zachtere lippen en roze merken. Zodra de kleur van de lip aangebracht, lijkt zacht roze kleur. Maar, zodra het oxideert in ongeveer 5 tot 10 minuten, je lippen zal op een roodachtige tint mooie pruim, die een prachtig uitzien op elk huidskleur te nemen! Zoals de pruim roodachtige tint duurt eeuwig uur op de lippen, dan opnieuw aanbrengen vereist zal zijn. Kokosolie in de formule helpt bij het hydrateren en hydrateren de lippen op aanvraag. De pigmentatie van rode biet lip tint is echt goed, zelfs als ze eisen dat minimaal 2 lagen aan fatsoenlijke dekking te geven.

Wie zei dat op zoek mooi was een kostbare aangelegenheid? Als je een paar trucjes leren, kan make-up goedkoop en gemakkelijk worden! En zeg niet, dat is zeker! Probeer deze truc om veilig en mooi blijven!

En 'dit doe? Kent u een andere natuurlijke manier om roze lippen te kleuren? Deel je tips met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha