DIY - Hoe je je eigen make-up borstel Roll bagage gemakkelijk thuis maken?Hou van make-up, maar als het gaat om het organiseren, je echt wilt om weg te komen? Elke ochtend, met de klok tikt weg, je haasten om uw accessoires make-up en stem te vinden om een ​​beetje 'meer georganiseerd te krijgen, maar dan is alles vergeet je. Klinkt dat bekend? Zo, nu heb je zeker een hand nodig hebt om je spullen beter te organiseren.

En wat is een betere plek om te leren over de organisatie die truc om SyleCraze? Maak je klaar om een ​​super snelle DIY over hoe je je eigen opslag schieten make-up borstel gemakkelijk thuis te leren. Ik weet zeker dat je geest zal worden weggeblazen door deze eenvoudige, maar effectieve opslag voor uw make-up kwasten. Nu, kunt u al uw favoriete borstels op een georganiseerde manier op te slaan.


Producten die nodig zijn:

Neem deze hieronder genoemde essentiële elementen en beginnen om uw eigen opnamen make-up borstel opslag te maken.

  • Vilt of leer
  • Snijder
  • Band
  • Make-up kwasten
  • Potlood

Hoe je je make-up borstel Roll bagage gemakkelijk thuis maken?

Laten we leren van de stappen om de roller borstel make-up opslag thuis te maken:

Stap 1:

Begin met een schone werkplek. Leg al je favoriete make-up kwasten, worden opgeslagen in roll op het vilt vel. U kunt ook versieren het vilt vel met wat borduren, of stok wat bloemen of versieringen van uw keuze. Maar, zoals ik het leuk om dingen eenvoudig te houden, ging ik door met deze heldere groene vlakte gekleurd vilt papier. Het blad van vilt moet minstens 2 mm zijn 3mm dik anders make-up kwasten zal niet goed te staan ​​en de omvangrijke gewicht van de borstels zal naar beneden trekken van de plaat, wat resulteert in een slechte staat van de rol.

Vervolgens, het organiseren van uw make-up kwasten in de volgorde die u wilt, kunt u beginnen met het leggen gezicht make-up kwasten, make-up kwasten ogen en volg het dan met make-up borstels lippen. Het arrangement is volledig afhankelijk van uw voorkeuren. Laat ongeveer 2 centimeter afstand van rechts en links van het gevallen blad en plaats uw make-up kwasten in het midden. Deze tip zal helpen bij de gladheid van de roller borstel make-up opslag. Herinner ook de make-up borstels hebben ruwweg ongeveer een centimeter tussenruimte daartussen, zodat het niet moeilijk te rollen is als het niet in contact met elkaar en worden omslachtiger.

Stap 2:

Dan, neem een ​​potlood en beginnen met een zeer lichte hand op iedere kant van de make-up borstel, zoals weergegeven in de afbeelding. Maak kleine markeringen met een potlood aan de boven- en onderkant van elke make-up borstel. Men mag niet vergeten dat het potlood merk niet groter is dan de breedte van de make-up borstel zelf zou moeten zijn. Op deze manier, wanneer we zullen het maken van gaten van uw make-up kwasten past perfect zonder wiebelen of weg van de glasplaat. Dus, gewoon een teken, dat precies de grootte die u nodig hebt voor een make-up kwast past.

Stap 3:

Nu, neem een ​​scherp mes en zorgvuldig opbouwen van een sleuf op de potloodstrepen. Leg het vel op een kaart en druk voorzichtig op de frees tegen de scoring om gaten te boren voor het invoegen van uw make-up kwasten.

Stap 4:

Start vervolgens het duwen make-up kwasten boven de sleuf en duw hem in het vilt en wordt meegenomen naar de buitenkant in de onderste bodem van de sleuf, zoals weergegeven in de figuur hierboven. Volg al uw penselen en werd gemaakt door het invoegen van uw make-up kwasten!

Stap 5:

Nu, draai het vilt vel in een cilindrische vorm en zet vast met een contrasterende lint of kant en maak een knoop van de boeg.

Nu heb je je eigen, super mooie roll opslag make-up gedaan, zonder lijm of punt!

U hoeft geen zorgen te maken over het dragen van uw make-up kwasten op de reis of het organiseren ze vaak! Het enige wat u hoeft te onthouden niet om borstels nat in de roll opslag truc houden zoals het zou verpesten het materiaal voelde.

Kent u andere ideeën make-up borstel opslag? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha