DIY: Hair Conditioner

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Bron: Getty

Ons meisjes wij zijn zo verliefd met onze haren we niet eens na te denken voordat u duizenden dollars uitgeven voor een haar behandeling. Alles wat we willen van onze haar is, zijn glans en gaan vlot en wirwar-vrij te zijn. Wat is de big deal als de dames? conditioner is wat we willen voor dit. De luchtvochtigheid is alles wat glans zal spiegelen aan ons haar. Je moet echt gaan naar een salon voor dit? Wat als we je vertellen dat je kunt doen alles wat in huis zonder ook maar een dollar meer en je zult betere resultaten te krijgen. Geprobeerd om te weten wat ze zijn?

Hier geven wij u deze zeer eenvoudig en goedkoop thuis recepten conditioner:


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Samuel M. Livingston

 • Combineer 1 theelepel babyolie, 1 eidooier en 1 kopje water - Klop de eidooier tot zijn schuimig, voeg de olie dan weer verslaan. Voeg het water. Masseer de hoofdhuid en de rest van je haar. Goed spoelen.
  • Neem een ​​theelepel tarwekiemolie, een kopje water, een theelepel citroensap, eigeel van een ei, een eetlepel glycerine, Een eetlepel melk. Klop het ei los en meng alle andere ingrediënten. Massage op het hoofd. Spoelen met warm water, dat is gemengd met citroensap.
  • Voeg de olie ¼ kopje olijfolie, ¼ kopje plantaardige olie, ½ kopje water, 2 eetlepels honing en kook op het fornuis. Onmiddellijk neem van het vuur en laat afkoelen. Over te dragen aan een spuitfles. Spray op nat haar en wikkel je haar in een handdoek voor 15 minuten. Verwijder handdoek en spoel. Opslaan in een koele conditioner tussen toepassingen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Emily

  • Meng gepureerde avocado met kokosmelk tot het glad en dun als shampoo. Breng de gehele lengte van je haar. Laat gedurende 15 minuten en spoel goed.
  • Meng 1 grote geprakte banaan met 1 eetlepel honing. Nat haar met warm water. Breng het mengsel van honing banaan door het haar. Doe de douche-cap en dek af met een handdoek. Laat gedurende een uur. Spoelen.
  • Lavendel behandeld balsem voor droog haar: 1 eidooier of ½ kopje aloë gel, ½ kopje kokosmelk, papaja pulp 1 kopje, 2 druppels lavendelolie, ½ kopje volle melk. Monteer alle ingrediënten in een blender tot het mengsel dik is. Na het wassen en spoelen, deel het haar in kleine secties en van toepassing conditioner van de haarwortels naar de tips. Droog haar wordt gehydrateerd te krijgen en glans.

  • Heb je ooit gedacht ui en kool kan goed doen voor je haar? Hier hebben we een recept exclusief voor jou. Rasp paar uien en sommige kool samen en laat in een instrument van koper tijdens de nacht. In de ochtend, voeg een paar druppels van Keulen naar de geur van uien verwijderen. Voeg een paar druppels olie kruiden, zoals Indiase kruisbes en vervolgens toepassen. Shampoo na 20 minuten. Je haar zal een uitstekende helderheid en kleur te krijgen. U kunt deze procedure een keer te volgen per week.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Vicky Brock

  • Reinigen en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Combineer ¼ theelepel honing met 4 kopjes warm water. Spoel de oplossing door uw haar en stijl zoals gewoonlijk. Geweldig om te gebruiken voor een grote datum.

Ik hoop dat deze ingrediënten zijn direct beschikbaar in uw keuken. Probeer deze recepten en laat het ons weten de resultaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha