DIY Giften voor Papa"Beste Papa van de wereld" T-shirt, toolkits, verpakkingen van golfballen - deze geschenken voor papa het voorjaar van het grondgebied van cliche. Echter, er zijn andere opties, meer doordachte. Creatieve cadeaus en Personalized voor Papa illustreren uw bereidheid om de extra mijl te gaan. Laat ze zien hoeveel je om met behulp van hun eigen twee handen om iets echt one-of-a-kind te maken.

Portemonnees

Bijna elke papa uitvoering een portemonnee, maar weinigen hebben een portefeuille die is echt one-of-a-kind. Portefeuilles Doe-het-zelf kan worden gemaakt van leer kringloopwinkel, op maat gemaakte stoffen of materialen die een betekenis voor de vader in kwestie (bijvoorbeeld een beetje 'van een oude favoriet jersey jurk of weggegooid). Veel websites, zoals SewThankful.com en CraftyMamas.com aanbod modellen mannen portemonnee voor die handig met naald en draad. Voor nog meer creatieve opties, de jongens tape OctaneCreative.com gedetailleerde instructies over hoe je een duct-tape portemonnee met niets anders dan de tape, een scheermesje of X-Acto mes en lineaal maken presenteren - perfect voor vader die zweren bij de eindeloze toepassingen van duct tape. Jongere (of misschien wel het meest extravagante) gift gevers kunnen proberen hun handen op de doos portefeuille van voedsel; RePlayGround.com geeft instructies en patronen in detail het proces van omzetting van dozen ontbijtgranen of papa's favoriete snacks in een stijlvolle portemonnee.

Potlood Houders

Voor vaders die hun dagen doorbrengen in het kantoor, bijna elke leeftijdsgroep kan een potlood in huis staan. Kinderen kunnen de houders van klei of Play-Doh beeldhouwen of bouwen ze uit blik of ijs stokken. Oudere lieve papa kan potlood dun hout of spaanplaat te maken, ze te schilderen met een lak of om ze te versieren met foto's voor een persoonlijke touch. Chica en Jo's creatieve website (chicaandjo.com) laat zien hoe je een bureau organizer van een oud telefoonboek ambacht (een beetje 'van een bedrijf, maar met indrukwekkende resultaten). Voor papa's die geïnteresseerd zijn in technologie, computer of retro stijlen, heeft de site van ambachtelijke Espirit Cabane (en.espiritcabane.com) net gebouwd het potlood diskette.


Stropdassen

Hoewel de band rust op de top van de stapel cliche geschenken vader een stropdas ambachtelijke toont een beetje 'meer aandacht, planning, en doe-het-zelfwinkels. Ambachtelijke een stropdas van de grond af met behulp van vrijwel elk materiaal (de meer gepersonaliseerde hoe beter), met behulp van modellen van de winkels of dergelijke sites als OldPatterns.com. Zelfs voor de beginnende riolen, het creëren van een band is relatief eenvoudig werk. Jonge gift gevers kunnen textielverf gebruiken en aangepaste ontwerpen op enkele bindingen, gillende banden met berichten, foto's of wat dan ook binnen de grenzen van de verbeelding.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha