DIY - Geweldige manier om oude en droge ogen en lip potloden hergebruikenDoe je niet gewoon haat het als je eyeliner of lipliner favoriete droog en wordt het heel moeilijk toe te passen? Ik ken het gevoel! Het is gebeurd met mij vele malen! De enige optie voor de meeste van ons is om weg te gooien alleen maar trieste realiteit van de wereld truc. Of is het? Je moet echt weg te gooien je lip of oogpotlood favoriete alleen omdat ze droog zijn geworden? Niet echt! Het kan daadwerkelijk gebruiken als voorheen met behulp van een eenvoudige truc! En dat is precies wat we gaan leren om te doen vandaag!

Trekt al die potloden je van plan was om de vuilnisbak te downloaden. Het is tijd dat we gaven hen een nieuw leven!


Producten die nodig zijn:

Laten we eens een kijkje nemen op de producten die u nodig hebt om verlevendigen uw potloden en droge lippen:

  • Puntenslijper
  • Vaseline
  • Kaars
  • Lip liner
  • Eyeliner

Hoe te Contour droge lippen te doen herleven:

Volg de stappen om liners lip emmers herleven:

Stap 1:

Neem je lip liners droog en aan te scherpen met een zakmes. Het is niet noodzakelijk te verfijnen opeenvolgende lagen lagen, maar enkel een full touch het hoogste niveau van gedroogde formule verwijderen. Als de lip liner begint te smelten of crème direct na het slijpen, heeft reeds genomen over de lip potlood met deze stap zelf. Zodra de bovenste laag is verdwenen, zet het in de vriezer voor een goede 5 tot 10 minuten afkoelen en stop het smelten van het product.

Stap 2:

Als de lip potlood nog steeds droog aanvoelt, kunt u doorgaan met nog twee stappen. Plaats de punt van de lip potlood geslepen op je wijsvinger en wrijf in een cirkelvormige beweging met cirkelvormige bewegingen. U kunt ook het hoogste deel van het potlood tussen je handen en wrijf krachtig om het product te verwarmen.

Stap 3:

Vervolgens neemt een kleine hoeveelheid vaseline in een dunne borstel. Nu jas een zeer dun laagje vaseline op je lip potlood om de formule te hydrateren zelf en verwijder verdere uitdroging. Laat de lip potlood om de Vaseline goed plaatsvinden gedurende 5 tot 10 minuten en dan kun je verder gaan en gebruik het. Als je een beetje 'te veel vaseline, zal je lip potlood hebben de neiging om te smeren na het aanbrengen. Dus, altijd onthouden om de punt schoon te maken na het aanbrengen van Vaseline iets en vervolgens toepassen op je lippen of tissue papier laken over je lippen na het aanbrengen van de vettigheid en overtollige olie te absorberen.

Hoe te droge Liners Eye herleven?

Volg de stappen om de eyeliner emmers herleven:

Stap 1:

Hervatting van oogpotloden droog is zeer gemakkelijk en eenvoudig. Plaats de punt van het oogpotlood in de buurt van de kaarsvlam voor een goede 1 of 2 seconden en dan haal van het vuur. Ik beveel deze truc met een kaars, aangezien de warmte aansteker vlam kachel zal zijn. Na het indrukken van een seconde kan worden opgemerkt dat het product zeer romige en zacht geworden. Houd het potlood ogen zeer dicht bij de vlam van de kaars en ook niet in het bezit het voor meer dan 2 seconden.

Stap 2:

Plaats vervolgens het potlood oog in een papieren zakdoekje om overtollig gesmolten formule te verwijderen. Ervaar de warmte van kohl of oogpotlood voor het direct aanbrengen op je ogen. En je bent klaar!

Als je ogen in de vorm kajals pot en vragen zich af hoe ze te doen herleven, dan alles wat je moet doen is meng een kleine hoeveelheid vaseline met deze formule. Wat direct opvalt is de formule wordt romig en zacht.

Hier, swatched ik de voor en na foto's van potlood ogen en lippen te laten zien hoe romig en gepigmenteerde formules hebben bewezen te zijn, een nieuw leven, zoals ik al zei! Zo, nu de lip of neus potloden en probeer deze trucs. Waarom weggooien een prima oogpotlood of lippen? Met deze truc zal niet alleen in staat zijn om het product weer favoriete truc te gebruiken, maar ook geld besparen! Dit is muziek in de oren, toch?

Dus, wat doe je met je ogen en lip potlood gedroogd? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha