DIY - Geweldige manier om Natural Cheek Stain Thuis makenMoe van splurging geld aan dure bloost en wang vlekken op een natuurlijke kleur op je wangen te krijgen? Hoe zit het proberen iets iets zelfgemaakte dat is volkomen veilig, maar 100% effectief?

Nu dat we uw aandacht, laten we praten meer! Vandaag hebben we te komen met een leuke, maar doe het zelf effectief aan een wang vlek natuurlijk voor een zacht roze draad op de wangen te maken. Dus, kun je nu rode wangen kind-achtige! Met een paar gemeenschappelijke keuken ingrediënten, kunt u een wang vlek dat velen een markt dure producten gekocht in schande zal zetten te maken!


Producten die nodig zijn:

Bekijk de lijst van producten die nodig zijn voor deze DIY:

  • Helft middelgrote bieten
  • Rozenwater
  • Menger
  • Filter
  • Kleine containers
  • Wattenstaafje

Hoe doen Cheek Stain Natural?

Volg de onderstaande stappen om een ​​natuurlijke wang vlek te maken:

Stap 1:

We moeten allemaal schoon voor deze les, na al zullen we dit product te gebruiken op ons gezicht! Vervolgens was de bieten in gewoon water. Dan, schil de buitenste huid met behulp van een dunschiller. Snijd in kleine stukjes en doe ze in de blender. Nu, spinning molen totdat u merkt dat een aantal waterige vloeistof die drijft in de mixer. Nu, kunt u in de verleiding komen om een ​​beetje toe te voegen 'van het water om het proces van het malen een beetje te maken' makkelijker. Maar laat u niet verleiden! We willen niet de levendigheid van kleur te verdunnen, is het niet? Als je iets nodig hebt om het gemakkelijker maken om te malen, gebruik wat rozenwater.

Stap 2:

Nu de bieten is alles vloeibaar, drain. Giet de heldere vloeistof, sans eventuele klontjes of stukjes, in een schone kom en plaats deze direct in een kom of een grote spatel. Vervolgens plaatst u de kom van het water in een grotere container. Zoals ik gebruikte een grote lepel, de lepel in mijn hand boven de container van warm water naar het bietensap te verwarmen. Houd het vuur laag en verwarm zachtjes. Gebruik een lepel om het sap te mengen terwijl het zich boven de kachel te helpen gemakkelijk verdikking van het product. Laat het bietensap goede warming-up voor 2 of 3 minuten en dan haal van het vuur.

Stap 3:

Voeg nu een eetlepel rozenwater voor bietensap. Rozenwater helpt verzachten en hydrateren de huid. Zoals ik het graag alleen natuurlijke producten te gebruiken, ik gebruikte zelfgemaakte rozenwater. Het is makkelijk genoeg te doen. Dompel een roze bloem in 4 eetlepels koud water 's nachts in de koelkast voor uw pure rozenwater.

Stap 4:

Neem nu een schone lepel en meng de ingrediënten goed.

Stap 5:

Daarna brengt het mengsel in een container voor opslag. Hier gebruikte ik een oude zaak van parfum tot bieten slaan en roos bloem wang tint. De container of vat moeten schoon en goed gesteriliseerd om bacteriële infecties te voorkomen. Te reinigen en te ontsmetten, gebruik maken van een reiniging oplossing of spray wat alcohol om de container om effectief te reinigen.

Vervolgens, vul het sap en de container, zet in de koelkast te dikken sluiten. Omdat dit wang tint is volledig natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen, moet je het in de koelkast bewaren, zodat het langer duurt. Als u wilt dat de formule wang tint aan zuiver zijn, dan zou ik adviseren het toevoegen van een beetje 'meer van rozenwater.

Gebruik een wattenstaafje om de tint wang voor de toepassing te verwijderen. Breng dit bieten en natuurlijke rozenwater wang tint in de ochtend of 's avonds, op een subtiele roze kleur voor rode wangen te krijgen. Zodra de tint wordt aangebracht op de wang, lijkt zacht roze kleur.

Maar, zodra het oxideert in ongeveer 5 tot 10 minuten, zal de wangen veranderen in een mooie roodachtige roze tint, die een prachtig uitzien op elk huidskleur! De roodachtige roze kleur duurt eeuwig uur wangen en vereist opnieuw aanbrengen. Probeer om veilig en mooi blijven!

Hoe houd je op zoek rode wangen? Deel je geheim met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha