DIY - Geweldige manier om een ​​lippenstift met kleurpotloden makenVoorbereid klaar voor je geest te worden weggeblazen! Make-up les van vandaag is super eenvoudig en zal worden gewaardeerd door elke meisje. Ja, we zullen het maken van onze eigen lipsticks met slechts twee ingrediënten. Klinkt interessant, maar ook moeilijk te geloven? Ja, we doen vandaag lipsticks van kleurpotloden. Een beetje 'van de verantwoordelijkheid voor mensen die denken dat ze misschien niet veilig zijn voor de toepassing. De meeste lippenstiften hebben formules gebaseerde olie die afkomstig is van olie. Pastelkleuren ook op dezelfde wijze, en het voordeel is dat ze zijn gemaakt voor kinderen en de formule is niet giftig. Dus als het veilig is voor de kleintjes, het is zeker veilig voor u!

Producten die nodig zijn voor deze DIY:

U kunt uw kind schooltas raid voor deze DIY!


  • Kleurpotloden
  • Kokosnootolie
  • Kleine containers
  • Kom of een grote spatel
  • Tissue papier op te ruimen elke puinhoop
  • Wattenstaafje of tandenstoker

Hoe maak je een lipstick maken met Pastels:

Lees verder als je wilt doen als een lippenstift met kleurpotloden:

Stap 1:

Kies uw favoriete kleur pastel, wat je zou willen vertaald in een lip kleur. Verwijder vervolgens de wrapper pastel. De zeer eenvoudige en snelle manier om ze te verwijderen is de zijkant van de pastel gesneden met een mes of een mes. En je zult pastelkleuren schoon en vrij van enige label.

Vervolgens breken de kleurpotloden met de vingers. Omdat de formule erg licht zijn gemakkelijk verscheurd zonder problemen. Volg hem zetten potloden in een pot of kom. Plaats de stukken in het midden van de plaat.

Stap 2:

Dan, voeg ongeveer een theelepel kokosolie in de kom. U kunt gebruik maken van kokosolie geparfumeerd als je de gedachte van kokosolie op de lippen onaantrekkelijk vinden. Als u wilt dat de formule lippenstift te zuiver zijn, dan stel ik u een beetje 'van kokosolie toe te voegen. Als u minder toe dan een theelepel olie, de formule van de lippenstift tonen droog en schilferig zijn. Dus, is het beter om een ​​relatie van een pastel en een theelepel kokosolie te behouden.

Stap 3:

Plaats dan de kom in een bak met heet water. Zoals ik gebruikte een grote lepel, hield ik de lepel boven de container van warm water naar de krijt smelten. Houd het vuur laag en verwarm zachtjes. Gebruik een tandenstoker de kokosolie en pastel meng terwijl het zich boven de kachel te helpen gemakkelijk fusie van het product.

Stap 4:

Zodra alle pastel verandert in een kleverige vloeistof waterig, vrij van klontjes, breng deze onmiddellijk in een schone container op te slaan terwijl het mengsel heet is. De container of vat moeten schoon en goed gesteriliseerd om bacteriële infecties te voorkomen. Te reinigen en te ontsmetten, gebruik maken van een reiniging oplossing of spray wat alcohol over de container.

Stap 5:

Laat het mengsel gedurende een minuut of twee, en dan zet de container in de vriezer. Het duurt ongeveer 3 uur om volledig te bevriezen en om te zetten in een dikke consistentie vergelijkbaar lippenstift. Verwijder vervolgens de lipsticks en veel plezier! Deze lipsticks pastel kan een delicate geur van kokosolie, die meestal verdwijnt binnen een dag of twee hebben. Kokosolie in deze formule helpt bij het oplossen gemakkelijk pastel en hydrateren en hydrateren de lippen op aanvraag. De pigmentatie van lipsticks Pastel is goed en fatsoenlijk, hoewel ze vereisen minimaal 2 lagen tot een volledig dekkend bekleding geven. De consistentie van het product is zacht en boterachtige, dus gelijkmatig verspreidt over de lippen zonder te trekken of rukken.

U kunt nu uw eigen schepper lippenstift! Ongelooflijk, is het niet? Wat u kunt doen met een beetje 'vindingrijkheid? Probeer het en bespaar!

Was dit nuttig DIY? Willen proberen? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha