DIY - Eenvoudige Schoonheid Hack te breken van make-up poeder in de zak te voorkomenJe bent een freak reis? Of u nu reist om te genieten van een beach party, een bruiloft of een vergadering met je beste vrienden voor een speciaal diner u maanden geleden hebt gepland, make-up kit is een essentieel ding dat elk meisje wil in zijn reistas!

Voor de meerderheid van de vrouwen die graag make-up dragen tijdens de reis, zijn er twee belangrijke bezwaren-ruimte te besparen en uiteindelijk niet het breken van de make-up producten duurder vanwege de problemen van het reizen! Bent u een van hen? Dan zult u van ons beauty make-up DIY, die is ontworpen om de make-up producten te voorkomen dat de pauze.


Dus, laten we leren om onze kostbare make-up producten veilig te houden terwijl u geniet van onze vakantie!

Fundamentele tips voor het reizen met de truc:

Wees slim, terwijl het oppakken make-up producten tijdens het reizen. Houd rekening met de behoefte aan make-up, zal je een speciale gelegenheid bij te wonen? Heeft u veel tijd buiten door te brengen? Of het nu voor een bruiloft, een personeelsfeest of een leuk strand partij, kun je beter te leveren producten multi-functioneel. Deze producten zullen meer dan één gebruik bieden. Daarnaast maken ook gebruik van slimme ideeën voor dezelfde producten. Een blush die kan verdubbelen als een bronzer of oogschaduw; getinte crème te hydrateren, en een gezonde dekking en een lippenstift die een goede kleur voor de lippen en de wangen vlek geven. De truc brozer, die de neiging heeft om gemakkelijk te breken en brokkelen af, terwijl het reizen is poedervormige producten.

Producten die nodig zijn:

Hier is de lijst van de producten die u nodig hebt om je make-up producten veilig te houden:

  • Katoenen ballen of swabs
  • Tissue
  • Schaar
  • Make-up Poeder
  • Watje of een plastic spatel

Beauty Hack om te voorkomen dat het breken van make-up poeder in Zak:

Dus hier is een eenvoudige truc die zullen helpen om je make-up producten poeder pakken veilig tijdens het reizen.

Stap 1:

Kies uw compacte of losse poeder, blush of bronzer en de controle van de grootte. Neem een ​​schone tissue en plaats het rond de binnenrand van de compacte behuizing en knip de vloeipapier. Tissue papier moet binnen de rand van de zaak te zitten, anders kan moeilijkheden ondervinden bij het sluiten van het geval van het product.

Stap 2:

Nu, neem een ​​paar katoenen ballen en plat met je vingers. Daarna laag over het tissuepapier zoals getoond in de afbeelding. Start plat katoenen bal op een moment om de niveaus te bouwen in een zachte laag. Gebruik een wattenstaafje of een zachte kunststof spatel. Verperst katoenen ballen zachtjes om een ​​uniforme laag en zacht te maken. Vergeet niet om op de wattenstaafje langs de hoeken van de zaak om ervoor te zorgen dat het product niet zo zal zijn bij het sluiten van de zaak. Het is belangrijk om schone katoenen ballen en tissue papier in deze DIY, omdat we niet willen dat de ophoping van bacteriën te besteden aan de truc.

Stap 3:

Nu, sluit de compacte behuizing en kijk of je perfect sluiten. Aangezien de structuur van watten zijn erg dun en zacht, zal zeker niet moeilijk voor het product sluiten. Katoenen ballen kan ook gebruikt worden tijdens de reis voor het verwijderen van make-up, oogschaduw neerslag juiste etc.

Verpakking Alle producten make-up poeder, zoals hier getoond, en verplaatsen naar uw tas ijdelheid. Het is het beste om dikker materiaal make-up tassen en ijdelheid gevallen gebruiken, het zal uw schoonheid producten te beschermen. U kunt ook inpakken van uw producten verder make-up poeder met een noppenfolie uit van de zaak. Het betekent ook een extra beschermingslaag.

Het was niet een super eenvoudig, maar zeer noodzakelijk om een ​​truc te beïnvloeden? Probeer het voor je vertrekt voor een feest, bruiloft of evenement, en geniet van uw vakantie zonder zorgen te maken over je favoriete make-up poeder. Als je eenmaal weer thuis, zult u enthousiast om de truc te zien in goede vorm te zijn!

Hoe houd je je schoonheid producten veilig tijdens de reis? Deel je tips en suggesties met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha