DIY: Eenvoudig huis Facial Kit Gemaakt voor de vette huidGezichtsbehandelingen zijn de beste remedie voor de vette huid. Gezichtsbehandelingen, toen volgde op regelmatige tijdstippen zal resulteren in een soepele en stralende huid zonder vettigheid. Helaas, het gezicht hebben een zeer kostbare aangelegenheid geworden, als salons en schoonheidssalons opladen honderden roepies om hen te laten doen. Als je in een spa, dus verwacht een wetsvoorstel om duizenden! Maar uiteraard is dit niet een kostenpost meeste kunnen veroorloven op regelmatige tijdstippen. Dus wat is het beste? Homemade Facial Kit voor de vette huid!

Het is waar dat er niets meer ontspannen dan een verfrissende gezichtsbehandeling gedaan door ervaren professionals, maar u kunt een kit gezicht gemakkelijk te bereiden door uzelf. Het heeft geen bijwerkingen en kan meestal worden gemaakt met fruit en natuurlijke ingrediënten.


Beste Facial Kit voor de vette huid In India

Ja, je leest het goed. Dit is een van de beste gezichtsuitdrukkingen kit spar vette huid. En het is zo alleen omdat het zelfgemaakte!

Je hebt nodig:

* Gentle Cleanser
* Exfoliating Scrub
* Warm/Wash doek
* Cream gezichtsmasker voor de vette huid
* Moisturizer

STAPPEN VOOR HOME Aangezicht:

Het reinigen van de huid:

Reinig de huid grondig met detergent. Dit is een van de belangrijkste dingen tijdens routine huidverzorging voor de vette huid aangenomen. is essentieel om alle onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen om infectie te voorkomen en uit te breken, veroorzaakt door de poriën te verstoppen. Kan een adstringerende lotion of een gezicht te wassen zijn. Voor de vette huid type, is het belangrijk om een ​​gratis face wash olie te gebruiken. Het zal laat uw huid glad en zacht.

Stomen:

Vul een kom of de gootsteen met warm water, bedek je gezicht en de kom met een handdoek, zodat de stoom niet ontsnappen. Dit zal de poriën van de huid te openen en vuil. U kunt ook gebruik maken van elektronische stoomboten, zijn draagbaar, goedkoop en gemakkelijk te hanteren zelfs.

Scrub:

Een scrub gemaakt vanuit huis kan worden gemaakt met behulp van suiker en aloë vera olie. Facial Scrub zachtjes 2-3 minuten en spoel af met warm water. Schrobben helpt zich te ontdoen van dode huidcellen en overtollige olie, zodat dit deel van het gezicht is erg belangrijk.

Crème Face Mask:

Bereid een masker met natuurlijke ingrediënten zoals papaja, tomaten, aloë vera gel, sandelhout poeder en honing en houd het op voor 15-20 minuten en spoel af met warm water. Een gezichtsmasker voor vette huid kan ook worden gebruikt die gemakkelijk op de markt.

Moisturizer:

Een moisturizer gemaakt vanuit huis kunnen worden bereid amandelolie, citroensap en eiwit. Solliciteer zorgvuldig rond het gezicht en de hals en doorgaan tot het droogt en daarna wassen. U kunt ook gebruik maken van een vochtinbrengende crème zonder olie, die op de markt verkrijgbaar is.

Gezichtsbehandelingen zijn zeer belangrijk en moet worden gedaan thuis of in een salon regelmatig voor dat moment gloed. Vergeet niet dat u veel geld kunt besparen als je thuis kunt doen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha