DIY - 5 eenvoudige stappen om uw eyeliner van Eye Shadow makenWil frisse, levendige, heldere en kajals en eye liners te gebruiken om in lijn met de nieuwste trends? Liefde met gekleurde eyeliner, maar wil niet te investeren in een nieuwe? Geen probleem, make-up les van vandaag zal u een super snelle manier om de eyeliner jezelf thuis! Heb je ooit nagedacht over hoe je oogschaduw gebruiken als liner? Ja, trekken alles uit je gebroken oogschaduw u als nutteloos weggegooid. Laten we een nieuwe eyeliner! Vraagt ​​u zich af hoe je eyeliner te maken met oogschaduw? We proberen hier de kassa:

Dingen die nodig zijn voor deze DIY:

Hier is een lijst van dingen die je moet dit eyeliner doen:


  • Een kleine lege container voor opslag van het product
  • Losse oogschaduw pigmenten of in elke kleur
  • Water
  • Eyeliner brush
  • Grondverf
  • Wattenstaafje

Hoe doe Met Eyeliner Eye Shadow:

Volg de stappen om uw eigen eyeliner te maken met oogschaduw:

Stap 1:

Handen om ze te desinfecteren wassen. Vervolgens neemt u de schaduw van uw keuze. Moet in de vorm van poeder. Controleer de vervaldatum van de producten voordat u uw eyeliner te maken. Als u wilt glanzend satijn of eyeliner, ga voor poeder oogschaduw, die deeltjes shimmer of glitter bevatten. Als u wilt dat een matte afwerking voor uw eyeliner, dan is voor poeder oogschaduw in matte afwerking. Je kan ook een poeder bloos, highlight poeder of pigmenten los te gebruiken om deze eyeliner doen. Hier, ik gebruikte mijn favoriete paarse oogschaduw palet oogschaduw Lakme in Tanjore Rush naar de eyeliner te maken.

Start de sloop zachtjes oogschaduw met een wattenstaafje, en breng het poeder opgelost in een kleine container. Zoals mijn oogschaduw al kapot was, gebruikte ik enkel een bot mes om het te duwen in de container. De houder moet worden gereinigd en ontsmet vóór gebruik om bacteriële infecties te voorkomen. Het is gemakkelijk om de container desinfecteren. Wassen met een milde vloeibare zeep of een spray van alcohol en de container gereinigd. Ik gebruikte een oude container lippenbalsem aan mijn eyeliner te houden. Als u probeert om de eyeliner voor de eerste keer te maken, moet u slechts kleine hoeveelheden producten van oogschaduw gebruiken om verspilling te voorkomen. Het bedrag van de oogschaduw die moeten worden genomen om de eyeliner hangt af van hoeveel u nodig heeft.

Stap 2:

Nu Voeg enkele druppels water aan het poeder oogschaduw voor het creëren van een vloeibare consistentie. Als u verfrissende oogdruppels, is het ook mogelijk om in plaats van water om de eyeliner.

Stap 3:

Gebruik een dunne eyeliner kwast aangegeven en meng het poeder goed op een dunne vloeibare consistentie liner te vormen. Begin met de toevoeging van een paar druppels water om een ​​vloeibare consistentie voorkomen. Meng het poeder oogschaduw met water voor minder dan 2 minuten om klontjes te voorkomen in het product, en controleer de consistentie rechts.

Stap 4:

Voeg nu een kleine hoeveelheid oog primer of primer gezicht aan dit mengsel. Deze stap is optioneel, maar wordt aanbevolen, omdat dit de levensduur van de eyeliner toenemen. Het zal ook de vorming van vouwen te vermijden of te verplaatsen van het product.

Stap 5:

Roer de inhoud opnieuw gedurende een halve minuut tot de bodem opgelost en gemengd met de eyeliner volledig. Goed sluiten van de container en op te slaan. Deze eyeliner zal duren voor een lange tijd. Dit ook, niet uitdroogt of verlaging van de kwaliteit, zelfs na enkele dagen opslag.


Deze eyeliner werkte goed en duurde meer dan vier uur van mij als ik de primer had toegevoegd. Het verstrijken van deze eyeliner zal hetzelfde zijn als de looptijd van de oogschaduw zijn.

Dus nu heb je een nieuwe eyeliner merk gecreëerd, zonder kosten. En heb je voorkomen dat het verspillen van uw oude oogschaduw ook! Als je op een budget, deze truc is zeker iets wat je moet proberen!

En vergeet niet om uw mening met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha