DIY - 5 eenvoudige stappen om direct mollige lippen met kaneel

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 11, 2015 Admin Schoonheid 0 14


Lippen als Angelina Jolie zijn iets te wensen over! Maar de meesten van ons zijn zeker nog niet klaar om te gaan voor Botox of andere dure procedures voor die foto perfecte steenbolk. Maar, kun je volle lippen krijgen zonder een fortuin!

Vandaag heb ik een truc DIY om mollige lippen direct en dat ook te krijgen met een natuurlijk ingrediënt. De gemeenschappelijke keuken specerijen kaneel helpen lippen zwellen en maakt ze voller door zachtjes de huid irriteren kijken. Geef je lippen kijken ontstoken! Dus zal de les schoonheid vandaag helpen om dat mooie bijen gestoken lippen als!


De hele recept van deze beauty make-up DIY is gebaseerd op het scrubben lippen. Scrubben lippen helpt om droge, gesprongen lippen te doen herleven en pompt ook de doorbloeding. Zodra het bloed stroomt naar de lippen zwellen direct. Maar, vergeet niet om uw huid goed gehydrateerd lippen basis te houden. Het recept is volledig veilig om te proberen. Het steekt een beetje 'en brandwonden wanneer genoten pittig eten, maar het gevoel slijt vrij snel af. En vergeet niet dat al deze lip plumpers prikken te duur op de markt!

U kunt deze natuurlijke lip scrub gebruiken een keer per week. Overdrijf het niet zoals hierboven scrubben een deel van uw huid kan ernstige irritatie veroorzaken en kan ook de huid beschadigen.

Dus proberen we om Spice up your life met een beetje 'van kaneel!

Producten die nodig zijn voor deze Diy:

Laten we eens een kijkje nemen op de producten die u nodig hebt voor deze DIY:

  • Vaseline
  • 2 tot 3 stukken van kaneel en een theelepel kaneelpoeder
  • Tandenborstel of u kunt ook gebruik maken van uw vingers

Zoals Dikke lippen Met Kaneel:

Leer de stappen onmiddellijk voller lippen met behulp kaneel:

Stap 1:

Begin met schone handen en goed gesteriliseerd als u uw vingers gebruiken om te scrubben. Als u een lipstick of lipgloss, verwijder ze met een mild schoonmaakmiddel en begin met een schone lip.

Dan, neem een ​​zachte handdoek en bevochtigen met water. Wrijf de handdoek over je lippen met een verplaatsing naar en van de lippen zachtjes scrubben om dode huidcellen en andere vreemde voorwerpen te verwijderen.

Stap 2:

Breng een dun laagje vaseline of uw favoriete lippenbalsem voor lippen om hen te beschermen tegen meer dan afschilfering. Deze truc zal ook smeer de lippen met hydraterende alvorens het poeder van kaneel.

Stap 3:

Voeg vervolgens 2 tot 3 stukken van kaneel op de mixer en maal zachtjes om het poeder te maken. Het moet niet zo dun zijn als sommige ruwe korrels helpen bij het scrubben lippen beter. Neem een ​​schone kom of schaal, voeg een theelepel kaneel poeder op de grond en zelfs knijp een beetje 'vaseline. Vervolgens gebruikt u een schone lepel of je vingers aan het mengsel roeren. Vervolgens laadt u de tandenborstel of vinger met het mengsel en beginnen met de toepassing van alle lippen.

Stap 4:

Druk nu op de borstel om het oppervlak van de lippen en maak bewegingen zacht exfoliërende. Gebruik het mengsel alsook de bovenlip gebied en vermijd het uitgaan van je lippen als je kon krijgen rommelig. Als u uw vinger gebruiken om de toepassing en druk op de kaneel en het mengsel van vaseline op het oppervlak van de lippen en wrijf.

Het mengsel gestoken lippen lichtjes en ook de lippen rood weergegeven vanwege de irritatie veroorzaakt door het kruid. Als u geen irritatie of roodheid opmerken, dan kunt u doorgaan en voeg een beetje 'kaneelpoeder en wrijf op je lippen. Masseren zachtjes het mengsel gedurende 30 tot 40 seconden. Laat het mengsel rusten voor 30 seconden en je kunt vervolgens verwijderen van de vlek met een papieren handdoek.

Stap 5:

Nu, opnieuw toe te passen een beetje 'vaseline aan de lippen te kalmeren. Het eindresultaat? Volle lippen en heerlijk!

Probeer dit recept voor Angelina Jolie als volle lippen zonder botox! U zult zeker verliefd worden op je lippen!

Wil je volle lippen? Heeft u een truc om de perfecte look te krijgen? Met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha