DIY- 4 eenvoudige stappen om een ​​masker van koffie te bereiden op je huidIk geloof dat ik hier in gesprek met een aantal fervente liefhebbers van koffie. Ik denk het wel, want ik ben een van jullie! Koffie liefhebbers over de hele wereld, verenigt u! Dit bericht is alles over koffie en hoe het kan ons er stralend uitzien!

Ik ben hier om te delen met u een van mijn favoriete koffie masker voor het gezicht, dat fungeert als een polijstmachine huid en verstevigt de huid voor een groot deel. Brouwen een beetje 'minder koffie en opslaan van een beetje' van koffie poeder voor dit recept masker.


Producten die nodig zijn:

  • Een zakje van koffiepoeder
  • Zuivere honing
  • Schoon gereedschap

Hoe maak je een koffie masker voor te bereiden op de voorkant:

Laten we nu leren van de stappen over hoe je een gezichtsmasker koffie maken:

Stap 1:

U moet een heleboel mensen die gebruik maken van koffie shirts hebben gezien. Ik deed ook dit, en het is effectief, maar deze keer bereiden we iets anders voor onze huid. Neem een ​​zakje koffie (wat er nodig is voor een enkel kopje). Scheur en leeg de inhoud in een schoon en droog vat. (Nou ja, mijn hart staat niet toe dat de koffie wordt geserveerd in een andere plaats waar mijn mond, maar hoe dan ook, het maakt niet uit!). Zoals je kunt zien is dit bedrag slechts ongeveer een theelepel gemalen koffie.

Stap 2:

Om deze add honing. Het is niet dat alles yum? Als ik was gieten honing over koffie, wilde ik een schot van melk toe te voegen en gewoon likken het allemaal neer, maar dan vertraagd ik mijn verleiding.

Nu kun je zien dat honing is gelukkig zwevend over de gemalen koffie. Over twee theelepels is alles wat je nodig hebt.

Stap 3:

Neem een ​​eetlepel van uw keuze aan en laat je vaardigheden mengen. Roer, roer, en roer goed om eindelijk een dikke pasta achtige consistentie.

Hier hebben we het mengsel dichte gemengd. Mijn ogen verlicht om te zien dit ziet er lekker, nietwaar? Breng nu op het gezicht. Verspreid goed op je gezicht en hals. Het maakt niet gemakkelijk verspreid. Probeer het aanbrengen van een uniforme laag.

Dit masker maakt je huid voelt strak en elastisch, maar dat is hoe het werkt, dus blijf kalm. Wanneer de elastische gevoel gaat een beetje 'overboord, begrijpen dat het tijd is om te wassen het masker af.

Stap 4:

Bij de hand houden een servet, want ondanks het feit dat dik en kleverig, zou het nog druipend een beetje '. Nu kunt u wassen met warm water.

Voordelen van Coffee masker voor de huid:

  • Coffee bekend bloedsomloop, wat uiterst nuttig voor onze huid te verhogen. Mensen kopen de verscheidenheid van oliën en serums om de doorbloeding van de huid van het gezicht te verhogen en als het hetzelfde effect komt van iets zo eenvoudig en goedkoop als de beste deal die je kunt krijgen?
  • Zelfs de antioxidanten in koffie verder te profiteren van uw huid.
  • Honing verstevigt de huid en geeft een gezonde gloed bij regelmatig gebruik. Honing is een ding van mijn moeder garant. Je moet het proberen.
  • U kunt de zachtheid van de huid na gebruik van dit masker voelt.
  • Het aroma van koffie gemengd met honing in deze mix kalmeert de zintuigen.

Het helpt om de huid te verjongen geheel bij gebruik wekelijks.

Dus, mensen weg zet het kopje koffie en snel dit masker te bereiden voor uzelf of voor uw vrienden. Welke betere manier om de goedheid van koffie te vieren? In aanvulling op het drinken, natuurlijk! En het beste deel is, is goedkoop en kost weinig tijd. Dus, verwen uw huid met een beetje 'van de tijd de koffie en zien eruit als bloemen! En als je toch bezig bent, om dit recept met uw familie en vrienden te delen, bedankt voor deze!

Probeer dit recept koffie masker en vergeet niet om uw ervaring met ons delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha