DIY - 3 verschillende vormen van gebruik van oogschaduw gebroken je moet proberen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Gebroken oogschaduw of blush kan ontmoedigend zijn. U kunt niet reizen met hen of gebruik ze op geen enkele manier. Zelfs de gedachte van het openen van de zaak om je bang, niemand wil knoeien met gebroken oogschaduw, na alles. Vraagt ​​u zich af wat te doen met gebroken oogschaduw? Hen niet verdrijven, kun je het goed gebruiken! Geloof je me niet? Ga grijp deze weggegooid gebroken oogschaduw en blush-ik je leren hoe ze te gebruiken!

Drie verschillende toepassingen van gebroken oogschaduw:

Oogschaduw zodat de ogen er meer mooi en helder. Maar je kunt ook werken op andere manieren.


Maak Uw Lip Gloss:

Knijp een kleine hoeveelheid vaseline en neem uw gebroken oogschaduw en meng zonder klonten. En je bent klaar, je zult een prachtige lipgloss tinten hebben in een minuut! De formule van glans op maat gemaakt en gebroken oogschaduw Vaseline zal niet alleen hydraterende, maar zal ook de kleur indrukwekkende betalen voor je lippen. Zodra u een kleine partij van de nieuwe glans gemaakt met gebroken oogschaduw hebben geprobeerd, test het op je lippen. Als je het leuk vindt, dan ga je gang en maak lipgloss. Dus nu herinneren niet je gebroken oogschaduw weg te gooien.

Maak Uw Liquid Eyeliner:

Houdt u van de frisse, levendige, heldere en kajals eyeliner gebruiken, maar het extra geld om te besteden aan een nieuwe niet hebben? Geen probleem. Deze truc truc zal u een super snelle manier om de eyeliner jezelf thuis! Controleer de vervaldatum van de oogschaduw voor de eyeliner. Als u wilt een glanzend satijn of eyeliner, ga dan voor poeder oogschaduw, die deeltjes shimmer of glitter bevatten. Als u wilt dat een matte afwerking voor uw eyeliner, dan is voor een poeder oogschaduw in matte afwerking.

Neem wat 'poeder oogschaduw en voeg een paar druppels water om ze voor het maken van een vloeistof-achtige consistentie. Als u verfrissende oogdruppels, is het ook mogelijk om in plaats van water om de eyeliner. Gebruik een dunne eyeliner kwast aangegeven en meng het poeder goed op een dunne vloeibare consistentie liner te vormen. Begin met de toevoeging van een paar druppels water om een ​​vloeibare consistentie voorkomen. Meng het poeder oogschaduw met water voor minder dan 2 minuten om klontjes te voorkomen in het product, en controleer de consistentie rechts. En dat is het, een vloeibare eyeliner speciaal voor u!

Je kan een beetje 'eye primer aan het mengsel om de coating langer.

Maak je eigen nagellak:

En 'ook hier dezelfde regel, als je wilt glanzend of mat glazuur maken. Ga voor poeder oogschaduw, die deeltjes shimmer of glitter bevatten. Als u wilt dat een matte afwerking aan uw nagellak, vervolgens voor poeder oogschaduw in matte afwerking.

Neem ongeveer een theelepel poeder oogschaduw en toe te voegen aan nagellak, dat is direct beschikbaar op de markt te wissen. Gebruik wat goed of dunne eyeliner kwast en meng het poeder goed op een dunne vloeibare consistentie nagellak te vormen. De flacon goed schudden om de inhoud te mengen. Solliciteer voor nagels en stel met een top coat om te voorkomen dat chippen. Als je voelt de textuur van het glazuur is dikker, dan beginnen met de toevoeging van een paar druppels verdunner om de consistentie te vergemakkelijken. Daarna weer de inhoud te mengen voor een minuut om klonten in het product te vermijden, en controleer de consistentie rechts.

Ga je gang, graven al je gebroken oogschaduw en zet ze goed te benutten. U kunt nu drie verschillende beauty producten met iets dat gericht is naar de vuilnisbak! Dus, wat houdt je tegen? Ga je gang, probeer deze trucs vandaag!

Wat doe je met je oogschaduw gebroken? Je gewoon weggooien? Deel je gedachten en ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha