Disco kostuum idee

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 12, 2015 Admin Ambachten 0 0


Disc, de muziek was funky, hoge schoenen, big hair en broekspijp was het tijd om terug te kijken en te zien hoe ver mensen bereid zijn te gaan om te verblijven in stijl. De mensen die moe van de super-ernstige '60 waren aangegaan 70 die willen om te feesten. De disco's en discomuziek waren net wat ze nodig hadden.

Kostuum "Saturday Night Fever"

Het kostuum disco meest herkenbare is de John Travolta gekleed "Saturday Night Fever". U krijgt een witte drie-delig pak nodig hebt van een kringloopwinkel of in de kast van zijn grootvader. De broek moet strak door de heupen en los in de benen zijn. Als je ze niet kunt vinden, kunt u een paar die een beetje 'te groot te nemen en de heupen en de zitting te veranderen. Het vest moet strak en de boxy jas zijn. Je zult een donker overhemd nodig met een brede kraag. Je kan hebben om het te zoeken in de vrouwen afdeling. Het hoeft niet perfect te passen aan de romp. De meeste ervan worden bedekt met gaas. Laatste, maar nog steeds erg belangrijk, heb je een paar zwarte platform schoenen nodig. Nogmaals, als je niet kunt vinden wat je nodig hebt bij de mannen afdeling, probeer dan de dames. Haar moet dik, vol en zwaar bespoten zijn.

Disco Stu Costume

Disco Stu, de wanna-be John Travolta uit "Simpsons" is een andere grote icoon Disco tijdperk. Zijn kostuum is zeer vergelijkbaar met de jurk "Saturday Night Fever", maar met een beetje 'meer stijl. U vindt de witte jurk zonder het shirt nodig. De jas en broek benen zal de sport versieringen vormige vlam. Ga naar de ambachtelijke winkel en proberen om ijzer op decoratie, of als je artistiek bent, kunt u toevoegen met textielverf .. Voeg een brede kraag blauw shirt, gedragen staart uit en losgeknoopt bijna tot aan de taille. Er zijn een heleboel kettingen, een grote zonnebril, een Afro pruik en plateauzolen maken het plaatje compleet.


Kostuum

meisje

Voor de dames, ga met een kostuum van een stuk in een heldere, funky Patten. Het moet strak aan de knie flair dan uitweg. Je zou ook willen meer volume toe te voegen aan de benen met stof in een contrasterende kleur. U kunt bijna uitzien als je het dragen van een paar korte rokken gegolfde benen. Kan mouwloze zijn of je kunt dezelfde contrasterende materiaal gebruiken om de mouwen te passen voor uw broekspijpen. Eindigt met een afro pruik, grote zonnebril en veel vervalsingen, kleurrijke sieraden.

Roller

Girl Kostuum

Rolschaatsen stijl kwam ook terug in de jaren '70 en disco muziek was perfect voor brullende rond het spoor of langs de stoep. De jurk van de keuze voor deze activiteit is geweest een paar strakke sportbroekje, de soort met een strook langs de muur, een tank of een t-shirt prachtige strakke en dij-hoge beenwarmers om uw benen te beschermen. Compleet met een koele helm en elleboogbeschermers.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha