Deze Super-Cool Banana Peeling Hack zal effectief You Love Bananas!Geloof het of niet, moeten wij mensen de kunst van het schillen bananen van apen leren.

Ja. Omdat we kinderen waren we begonnen om bananen te eten, maar ik denk niet dat we hebben de kunst van het schillen fruit onder de knie.

Peeling bananen? Kunst? Serieus?


Ja, en je zult ontdekken waarom het zo in een oogwenk!

Voor de meesten van ons, het vooruitzicht van bananenschillen precieze dood en verderf. Excuseer mijn woordkeuze bullebak, maar wanneer was de laatste keer dat je een banaan gepeld en waren tevreden met de manier waarop je dat deed?

Als je het mij vraagt ​​hetzelfde, dan nee, niet in een duizend jaar. Elke keer als ik probeerde het villen van de vrucht, het resultaat was heel pijnlijk. Of zou het resultaat niet naar buiten komen helemaal niet, of dat het in een vorm 'oneetbaar' zou komen.

Hou mijn verhaal terzijde, ik zou zeggen peeling bananen is een kunst. En deze video zal je laten zien waarom!


De procedure is zo eenvoudig dat het zinloos is om mij uitleggen hoe de mechanica van een zaklamp zonne-energie uit te leggen. Toch zal ik het toch doen!

 • Knijp die kant van de banaan die niet de stengel langgerekte groengeel.
 • De huid wordt gescheiden in twee bladeren; pull-down op een rijtje.
 • En is het niet! Een inspanning gepelde banaan klaar om van te genieten!

Nu dat je in staat bent om een ​​banaan dus 'awesomest' bekend bij de mens te pellen zijn geweest, hoe zit het proberen een soortgelijke 'awesomest' recept banaan ?!

Oh, alsjeblieft, maak je mond!

* Grapje *

De Bonus AKA Flourless Banana Pancake Recept

Wat je nodig hebt

 • 3 bananen
 • 3 eieren

En in het geval u niet een kok van geluk, maar een gastronomisch seizoen, dan wilt u misschien om ook deze toe te voegen!

 • Agave nectar ahornsiroop
 • Kaneel
 • Kokosnootolie
 • Zeezout

De Procedure

 1. Breek de drie eieren en giet de inhoud in een kom.
 2. Schil de drie bananen (uiteraard met de super-coole techniek die ik je een tijdje geleden geleerd), en plaats ze in een aparte kom.
 3. Met een vork, pureer de bananen totdat het een pasta als residu vormt.
 4. Nu giet de eieren in de kom en meng goed.
 5. Kaneel toe te voegen aan de plaat en weer goed mengen.
 6. Voeg zeezout aan het mengsel en blijf roeren totdat de inhoud gelijkmatig verdeeld.
 7. Coat de pan die wordt gebruikt kokosolie. Zorg ervoor dat de olie wordt gelijkmatig en volledig verdeeld.
 8. Giet de banaan cum ei beslag op de pan verwarming in kleine cirkels.
 9. Zorg ervoor dat beide zijden van elke uitgeharde pasta gelijk worden gekookt door hun kop slaat als dat nodig is.
 10. Hola! Daar heb je het, absoluut butterly..err..utterly 'bananaly' heerlijke pannenkoeken! Gewoon achterover leunen en genieten van het met een dosis van honing!

Nutri feiten

Wat heb je op je bord op dit moment is niet alleen een heerlijk gerecht prikkelende uw smaakpapillen, maar een keuken vol van voeding zo overvloedig dat je zou kunnen voorstellen in je stoutste dromen.

Bananen:

Een energie drankje in een vaste vorm, als je het mij vraagt. Dit is wat de banaan is. Het hebben van een paar van hen voor het raken van de sportschool en je zult versteld staan ​​van het aantal sets en herhalingen je zal zijn.

Eieren:

Een van de beste en zuiverste eiwitbronnen beschikbaar op de planeet. Zij spelen een cruciale rol in het houden van uw lichaam sterk en robuust, en vooral dat de gezondheid van de hersenen te bevorderen ook.

Kokosnootolie:

Het enige voordeel van kokosolie, die de rest is de mogelijkheid uitsluit om uw honger te doden. Dus wat denk je? Een kleine dosis kokosolie in je eten kan honger te verminderen en de voedingsstoffen inlaatspruitstuk.

Kaneel:

Kaneel is bekend om zijn natuurlijke eigenschappen van de regulering van de bloedsuikerspiegel. Het is ook bekend om de alertheid en de gezondheid van de hersenen te bevorderen.

Nu dat je begrijpt wat je hebt in de hand is iets wat je kan het een schot 'onsterfelijk', wacht niet tot het gerecht te bereiden, kunt u ?!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha