Deze negen praktijk gewoonten voordat het naar bed gaan, en te zien dramatische veranderingen in uw schoonheid!Oke. Dus je wilt weten de exacte tips die u kunnen helpen blijven mooi en fascinerend elke dag, de hele dag. Ik begrijp je volkomen. De meeste van de tijd zijn we verzanden door zo veel van beauty tips, zelden weet wat te kiezen en wat niet.

Wat kunt u doen in dit geval?


Of shell veel geld en een gerenommeerde beauty deskundige te raadplegen, of gewoon houden aan het scherm gekluisterd wanneer u over een artikel als dit! Omdat dit bericht bevat de gewoonten van ultieme schoonheid, die indien gevolgd kan uw schoonheid te verbeteren op manieren die je nooit zou hebben gedacht!

Ik kan niet wachten om ze uit te proberen, kunt u? Lees verder!

Geen make-up, dan kunt u:

Nu, dit is ernstig. Ik begrijp dat je een drukke vrouw en hebben ton van het werk op de schouders. Maar je moet ook iets te begrijpen. Ga naar bed met make-up is als het verzenden van een hartelijke uitnodiging om huidproblemen.

Laat me je uitleggen de wetenschap achter dit.

De huid begint om zichzelf te herstellen wanneer u slaapt (1). Huid poriën open en dermatologische patch-up gebeurt. Maar als je de huid van het gelaat wond onder dikke duim van cosmetica, ben je gewoon vragen om problemen. Dit leidt tot vlekken en acne.

Hand Cream is een must:

Mooie handen kan uw aantrekkelijkheid vermenigvuldigen. Moeilijk te geloven? Probeer deze dan!

Elke avond voordat je het bed te raken, je handen wassen met warm water en milde zeep. Dep ze droog met een zachte doek, en dan toe te passen handcrème.

En nu komt het belangrijkste onderdeel. Zorg ervoor dat u een handcrème vaak en minder vet te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je handen gehydrateerd tijdens de nacht, en als je wakker wordt de volgende ochtend, zult u niet in staat zijn om te helpen, maar verliefd op je handen. Ook handcrème een rol bij het verminderen van de droogte en hardheid (2) huid.

Dan blijkt, handcrème is een must.

Toner is een dubbele Must:

Toner is doen wat je gezicht is voor u. Waarom? Omdat het helpt om de natuurlijke pH van de huid te herstellen. Dit maakt uiteindelijk de huid resistent tegen bacteriën en andere micro-organismen, en onzuivere huid van vuil en verontreinigingen.

Slechts een kleine hoeveelheid van de toner op een wattenschijfje en wrijf zachtjes op het gezicht en de hals. Geloof me, de volgende ochtend wordt u nog mooier dan je zou zelfs het gevoel dat je te kussen geworden.

Vergeet niet de oogcrème:

Laat me je een ding vertellen.

Als er iets in deze wereld die een schoonheid die nooit ondergaat heeft, is het een paar ogen van de vrouw.

En zorgen dat elegantie is zeker belangrijk, is het niet? Verwijder alle oog make-up en een oogcrème toepassen voordat het nemen van enkele Zzzzs! Een oogcrème kan veel goed doen om uw ogen; ingrediënten zoals peptiden in oog crèmes kunnen hydrateren en hydrateren je ogen, en ook rimpels en fijne lijntjes (3) te verminderen.

Enkel ben zeker om een ​​lichtgewicht oogcrème dat antioxidanten, cafeïne, peptiden en bleekmiddelen bevat gebruiken.

Bind je haar:

Het is altijd beter om te gaan naar bed met haar haar gebonden. Nee, dit is niet mijn mening. Wanneer u met haar haar gebonden in een knot slapen, kunt u bespaar je de moeite van klitten en knopen in de ochtend.

Ook het haar bevat oliën en vuil kan op het gezicht, wat leidt tot acne en andere problemen (4). Nu, wil je niet dat, toch?

Vaseline voor uw voeten:

Uw voeten - iets dat nooit mag worden genegeerd. Ze zijn ongetwijfeld een weerspiegeling van uw persoonlijkheid, en kreeg te zorgen dat ze zijn vlekkeloos. Altijd.

Was uw voeten met warm water en dep ze droog met een zachte doek. Vaseline op je voeten en bekijk ze draaien zacht en mooi in een paar dagen! Vaseline wordt algemeen gebruikt om de huid uitdrogen (5) voorkomen.

Poets je tanden elke avond:

Schoonheid is niet alleen een kwestie van de buitenkant, maar binnen ook. Als je adem niet goed ruiken, zou het krijgen van mode tips van Jennifer Lawrence of zelfs Paulina Vega niet veel verschil maken.

Dus maak er een punt om je tanden te poetsen elke avond voor het naar bed gaan, en zorg ervoor dat je het doet na een interval van 30 minuten na het diner. Flossen ook je tanden en je mond met warm water afspoelen. Een belangrijk punt om te onthouden is flossen moet worden gedaan voordat het poetsen (6).

Start met Silk kussenslopen:

Zou je ook kussenslopen die gebruikt kan uw schoonheid te bepalen? Nou, je moet.

En er zijn twee redenen.

One zijde bevat een aantal natuurlijke eiwit en 18 essentiële aminozuren die gunstig zijn voor de huid. En twee, in tegenstelling tot katoen kussenslopen, zijden kussenslopen niet geven u die vervelende lijnen zijde of plooien op je gezicht.

Krijg een goede nachtrust's:

Mijn moeder zegt dat ik gebruikte om te slapen voor meer dan 18 uur per dag, toen ik net geboren was. De kans krijgen, zou ik nu hetzelfde te doen.

* Grapje *

Echter, om to the point, we weten allemaal slaap is essentieel. Er is geen twijfel over het gebrek aan slaap kan donkere kringen en wallen (7), twee van de grootste rampen onder de ogen voor de schoonheid van iemand veroorzaken. Dus zorg ervoor dat je ongeveer 7-8 uur slaap per nacht.

Zorg er ook voor om alle elektronica te sluiten voor het slapengaan. Mobiele telefoons of televisie is een grote no-no in je slaapkamer.

Schoonheid is meer een kwestie van routine gedisciplineerd, is het niet? Volg deze gewoonten elke avond en elke ochtend wakker met een prachtig u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha