Deze dingen 9 als u uw MAN schat en respect voor jeDeze dingen 9 als u uw MAN schat en respect voor je

Je man houdt van je, natuurlijk. Maar er zijn nog dingen die de meisjes doen dat mannen haten en die gemakkelijk kan ervoor zorgen dat ze uit liefde te vallen, als we blijven ze doen. Net als de meisjes, de mannen hebben een tolerantieniveau die mogelijk kan worden doorbroken. Als hij te ver gaat, je zou zelfs kunnen vinden jezelf terug op de dating scene. Laten we eens kijken naar 9 dingen die je niet moet doen als je wilt dat je man om te koesteren en respect voor je.

1. Zeuren, ongelovige en te ondervragen hem

Blijkbaar, het is gewoon dat meisjes zeuren. Jongens nooit zeuren, toch? Right! En dit is iets dat je moet realiseren, omdat de kinderen niet helemaal hou ervan als meisjes zeuren hen. Ze haat het als je hen vragen onophoudelijk hun drinkwater, of omdat ze moeten blijven om voetbal te kijken de hele tijd. Ze houden niet van waar ze zijn als ze gaan doen en wanneer je zal terugkeren. En echt niet waarderen als je ze de tekst een miljoen keer als ik met de jongens.


Net als u, jongens als het hebben van uw eigen ruimte en niet te genieten wanneer de meisjes voortdurend adem in je nek. Geef het haar verdiende ruimte en je komt wel goed.

2. overdrijven Met Make-up

Hij wil om uit te gaan voor de dag met u, niet met iemand die niets lijkt op jou. Ja, kon je betast te kijken leuk voor hem en jezelf, maar te veel make-up kan je er uit wie je werkelijk bent. Jongens waarderen maak je de moeite om te kijken mooi, maar je respect veel meer als je make-up aanzienlijk en tactvol te passen.

3. Rekening altijd klaar te krijgen

"Schat, ik beloof je dat je klaar met 7 uur 'deze keer, oké?'

* Rolls ogen *

"Ja, ik zal klaar zijn voor 7 uur 'deze tijd. Wat wil je me? Stop koehandel".

Natuurlijk, zeven komt en gaat en het is nog niet klaar door 08:00 '. We weten dat het een lange tijd voor te bereiden, maar je krijgt op een man zenuwen zo veel dat meer dan eens ze waarschijnlijk hebben overwogen uit te gaan zonder ons. Je moet echt jezelf genoeg tijd voor te bereiden, zodat je niet te laat, anders kon zijn geduld uiteindelijk verdwijnen.

4. tonen te veel huid voor de hele wereld Zie ook

Dit is echt over respect en zelfrespect. Als je 's nachts door het strippen van de huid meer dan echt nodig is, gaat het een beetje' moeilijk om je te ontmoeten vinden. Tuurlijk, hij houdt om uw huid te zien, maar hij wil niet dat de hele wereld om het te zien. Nu dat je een paar, zou hij liever dat je jezelf erin geslaagd met een beetje 'meer waardigheid en klasse.

5. al te te bezitterig en jaloers

Je hebt waarschijnlijk verworven door ieder meisje op zijn Facebook al, en je hebt waarschijnlijk al een of twee verdachten had. Maar kinderen absoluut haat jaloezie, vooral als hij is geweest met u voor een lange tijd en gelooft heeft terecht het vertrouwen verdiend. Ja, hij heeft vrienden, maar hij is niet van plan om ze allemaal te geven. Hem u, hij maakt ze niet lief, en het is tijd dat je gestopt om hem te vragen die nacht ging hij met Henrietta vijf jaar geleden. "Je kuste haar, toch? Ik wist het, ik wist het!"

Nee, dat heb je niet. En nee, dat deed hij niet. Dus stoppen.

6. Laat je niet genieten van een goede tijd mee

Je hebt gebeden en gebeden je man om je uit te gaan met hem en zijn vrienden op een avond, en hij uiteindelijk bezweek. Maar als je naar de bar, besluit je dat je niet drinkt. Je bent gewoon niet in de stemming voor een drankje, en het is goed als hij gaat duwen, een beetje 'van het water krijg je.

Dit drijft mensen gek. Ze willen plezier hebben met hem en zijn metgezellen. Wat we niet willen is ze met een paar drankjes, en je daar zat - volledig simpel - de controle van de tijd om uit te vinden als het bijna tijd om naar huis te komen. Als je uit te gaan met hem, wat plezier '.

7. Omdat het te behoeftigen en te Aanhankelijke

Uw man wil onafhankelijkheid. We leven in de 21ste eeuw nu, en niet meer doen de kinderen willen dat hun vrouwen weg te zwoegen de hele dag thuis met een strijkplank. In plaats daarvan, ze willen om eruit te komen en te genieten van het leven. Als je het soort meisje dat heeft alles te doen met hem, hij gaat voelen snel verstikt.

8. Het nemen van Hem Shopping All The Time

Natuurlijk dat kwam winkelen met u één of twee keer als je verkering hadden. Maar dit betekent niet dat het een contract dat elke keer dat je ging winkelen vanaf nu opgenomen heeft ondertekend

Het heeft

om te gaan met je mee.

Jongens echt niet genieten van winkelen dat veel, en als het sleept de hele stad elke geurige winkel, boutique kledingwinkel bestaande, zult u letterlijk de geest doden. In de toekomst, beschouwen hem en zijn behoeften, en misschien het huis verlaten om zijn weekend genieten af ​​te werken. Hij zal altijd van je houden.

9. Snap hem als een drama queen

Oké, het is een bekend feit dat sommige kinderen gewelddadig kunnen worden. Maar voor elke man in de wereld, slechts een handvol het soort temperament dat vrouwen ineengedoken in een hoek. De grimmige waarheid is dat de meisjes geschoten jongens veel meer dan de jongens het nemen van de meisjes. Vaak weten we niet waarom we krijgen zo boos op onze mannen, maar het is meestal voor hen overbodig worden. In plaats van het werk van een temperament en word een drama queen, het is tijd dat we goedkeuring gehecht aan een ontspannen benadering van de natuur ongelukkige mannen en lachen de hele. Ik dank u voor dat.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha