Deze 7 Foods Spell DOOD. Vermijd ze als je wil blijven levenHeb je dit ooit overwogen? Wat als je 's ochtends ontbijt, dat je denkt is' veilig en voedzaam ', bevat alle elementen die het leven sneller dan je verwacht kan nemen?

Klinkt eng? Ik weet het. Wat nog meer verontrustend is de meerderheid van deze voedingsmiddelen worden aangeboden en gepromoot als "gezonde voedingsmiddelen.


Net zoals je kunt niet een boek door zijn dekking, maar u kunt een food grade sinds zijn aankondiging niet beoordelen. Je moet de feiten kennen. En de feiten zijn wat we leveren.

Wit Brood:

De klok loopt in de ochtend en je bent in een haast om de slag te gaan. Knop op zijn shirt U, ritste zijn broek en ga naar de ontbijttafel. Je halen in een paar sneetjes brood met boter ertussen. En dan ga je uit je huis, kragen en hoofd hoog opgeheven voor een voedzame maaltijd gegeten.

Raad eens?

Blijven om hetzelfde te doen, en het is geen wonder dat je op een dag moet boeken een ziekenhuisbed. Waarom deze nederige gerecht ontbijt is niet zo gezond als het lijkt. Wit brood ontbreekt voedingswaarde en bevat veel suiker! Bovendien witbrood speelt een geslepen langzaam toevoegen van het gewicht van het lichaam gedurende enkele jaren.

Witte rijst:

Alstublieft. Ik ben niet proberen om hier racistisch zijn. Zijn de feiten die spreken; alles wat wit is niet goed voor je. En hetzelfde geldt voor de witte rijst ook. Zoals wit brood, witte rijst heeft niet veel voedingswaarde bevatten. E 'zie ook je lichaam ongewenst vet waardoor gewichtsverlies belemmeren.

Tomatenpuree:

Ingeblikt voedsel zijn altijd een no-no als het gaat om gezond leven. Vooral tomaten in blik, die een giftige chemische stof BPA bevatten. De gevaarlijke chemische stof kan reproductieve problemen veroorzaken, verhogen de kans op borst- en prostaatkanker, en ook het risico op diabetes en hart-en vaatziekten verhogen.

Tafel Zout:

Dit kan komen als een schok. Het zout dat we thuis gebruiken is een onmisbaar ingrediënt in ons voedsel. Miss een snufje zout toe te voegen, dat is het, het eten zou goed zijn als afval in de prullenbak zijn. Het is gebleken dat keukenzout in onze huizen en zout in bewerkte voedingsmiddelen zijn veel verschillend van het type zout ons lichaam nodig heeft. De zogenaamde geraffineerd zout of verwerkt omvat 98% natriumchloride en 2% van kunstmatige chemicaliën. Terwijl natuurlijke zout (ook bekend als Himalaya zout), bevat 84% natriumchloride remaning 16% andere essentiële mineralen en voedingsstoffen.

Magnetron Popcorn:

Die zak magnetron popcorn briljante bestaat uit PFOA en PFOS, twee chemicaliën die worden gebruikt om het vet verlies in de zakken van fast food te houden; en dezelfde chemische stoffen die u en mij te verhinderen om gezond te blijven of levend uit te komen op de lange termijn. Als de zakken zijn verwarmd, wat je krijgt is lipsmakken een bak popcorn, maar een giftige 'saamhorigheid' van chemicaliën en snack die binnenkort zal ons leiden naar de uitgang deuren.

Verwerkt vlees:

Deze eeuwige favorieten van mannen en vrouwen ultra-modern, zijn een reeks van mogelijke ziekten. Verwerkt vlees zijn meestal gemaakt van dieren die in besloten omgevingen. Deze dieren worden ingespoten met groeihormonen en andere geneesmiddelen. Verbruiken hun vlees zou ons problemen die we horen over de angst.

Plantaardige oliën:

Groenten? Tuurlijk! Maar plantaardige oliën? Tijd om te zitten en denken diep. Het grootste deel van het voedsel dat we consumeren destructieve geboren in plantaardige olie verwarmd. Deze oliën zijn zeer verwerkt en als het in grote hoeveelheden, een verstoring van de relatie Omega Omega -3 -6. Dit kan leiden tot ernstige complicaties.

Bevroren in ongeloof? Gaan hebben een lichte maaltijd; en zorg ervoor dat geen van deze zeven ongezonde voedingsmiddelen bevatten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha