Dell Laptop Problemen met het toetsenbordProblemen met Dell laptop toetsenborden kunnen sterk variëren. Problemen kunnen optreden met de hardware zelf als een sleutel is gebroken of als er een stof is gemorst op het toetsenbord. Software problemen kunnen ook problemen, zoals chauffeurs en andere controle-apparaten veroorzaken.

tijdelijke maatregelen

Als de reparatie van een probleem met de laptop toetsenbord of wachten om te worden hersteld, kan de eigenaar van de computer tijdelijk een stand-alone toetsenbord aan te sluiten op een USB-slot van de laptop.

Garantie Reparaties

Wanneer een computer onder garantie valt en een sleutel breekt mijn laptop, doet Dell dienst vervangt niet de enige sleutel. Vervang in plaats daarvan het hele toetsenbord. Afhankelijk van de garantie, dit wordt gedaan is door te mailen een draagbaar keyboard eigenaar, of door het sturen van een technicus om het huis van de eigenaar om te repareren.


Forum Community

Dell heeft een online forums waarin een gebruiker zijn probleem kan stellen met zijn laptop toetsenbord. De vragen worden beantwoord door andere forum gebruikers en medewerkers van de technische ondersteuning.

Driver

Als het probleem met de laptop toetsenbord Dell voert een bestuurder, te downloaden stuurprogramma's zijn online beschikbaar voor de gebruikers.

Ondersteuning

Dell biedt een sterk ondersteunend netwerk om laptop-eigenaren te helpen met hun behoeften, waaronder problemen met het toetsenbord.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha