Decoreren ideeën voor Lunch Kerk Super BowlEen lunch Super Bowl kan een leuke activiteit beurs aan uw kerk te zijn. Zoals bij elke themafeest, wilt u de scène voor uw gasten een plezierige tijd in de planning, de versieringen hebben ingesteld. Raakt van de partij, zoals ballonnen, spandoeken of middelpunt voetbal thema zal toevoegen aan het plezier en de gasten voor te bereiden om te juichen voor hun favoriete team.

Tafeldecoraties

Een groen tafelkleed op de tafel eten en drinken kan worden ingericht om te kijken als een voetbalveld. Begin met een groene tafellaken. Gebruik wit lint om de yard lijnen en eind zones te markeren. Een cake in de vorm van een voetbal kan dubbele plicht te doen als een goed referentiepunt voor het midden van de tafel en een smakelijk dessert. Vergeet niet om de kleuren van beide teams op de tafel te nemen. Het kleurenschema kan op schotels, bekers en servetten worden uitgevoerd.

Interieur Decoratie

Vlammen in de clubkleuren kunnen samen worden gedraaid en opknoping van het plafond. Bevestig wimpels of banners van elk team op de muren om een ​​feestelijk tintje toe te voegen. Ballonnen in team kleuren kunnen tafels en stoelen te versieren. Hang papieren ballonnen op deuren en ramen. Grote tekeningen van de eindzones worden geplaatst aan weerszijden van de kamer.


outdoor decoraties

Versier de buitenkant van de kerk is een geweldige manier om te laten zien dat de gemeenschap een leuk evenement gebeurt. Een groot spandoek dat kan worden gedaan met behulp van een oud laken versierd met textielverf. Ballonnen in de kleuren van het team of de ballonnen in de vorm van calcium kunt ook een feestelijk tintje aan de buitenkant van de kerk. Huur uw eigen helium tank en blaas ballonnen op jezelf om geld te besparen.

Decoratie uit gerecyclede materialen

Het gebruik van gerecycleerde materialen is een milieuvriendelijke manier om decoraties voor uw feest te creëren. U kunt pompoms van oude plastic zakken te maken door het snijden van de handvaten af, snijd de zak in tweeën, snijd deze in reepjes en knoop de strips en het opschudden van de uiteinden om een ​​pompon te creëren. De pom-poms kan worden gebruikt als decoratie of feestartikelen. U kunt ook het recyclen van versieringen, zoals slingers, uit de vorige delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha