Decoraties AfstuderenGezien de enorme hoeveelheid emotie, tijd en geld geïnvesteerd om een ​​dierbare door de school te krijgen, zou het bijna een schande te laten het evenement komen en gaan zonder een viering. In het bezit van een vrijgezellenfeest biedt een prachtige gelegenheid om te laten de afgestudeerde voelen alle liefde en trots dat is geïnvesteerd in haar tijdens haar schooljaren. Om het evenement te geven een feestelijke look en feel, hoeft u niet om een ​​fortuin te besteden - of bent u verplicht om zijn Martha Stewart om een ​​plons decoratie te maken. Onze tips helpen je een feestje uw vrienden en familie over zullen praten voor de komende jaren, of in ieder geval totdat je je buurman te gooien.

Functie

Decoratie voor een afstudeerproject partij is meer van waar je enscenering, en de status van de tijd gebaseerd. Ervan uitgaande dat het feest zal worden gehouden in de periode van afstuderen en meer populair, van mei tot juli op een outdoor feest te overwegen. Tijdens deze periode, de zuidelijke klimaten zijn niet altijd zo gastvrij voor de planning van evenementen, zoals de noordelijke hoofdkwartier zijn, en verplaats het podium in het huis als de temperatuur niet te warm kan worden moeten zijn. Nat weer kan meer doen om de decoraties van een verrassing douche verzachten. Tot slot, niet beknibbelen op de viering van uw favoriete grad in december. U zult een stap vooruit van het spel zijn als u een manier om uw kerstversiering te gebruiken als basis van waaruit het proces te starten kan vinden.

Soorten

Themafeesten zijn populair en sprong aan boord die trainen om uw feestlocatie te versieren. Ga tropische palmen opknoping vel en visnet varen, dan plaats kleine Areca palmbomen overal, gebruik ze voor de stemming en af ​​te halen als gunsten. Associëren het evenement met een graad van 4 juli viering, een tabel in het vet rood met kunststof platen, dan eindigen de dramatische verklaring door opknoping gouden sterren en blauwe linten overal. Makkelijk te rotjes maken - oprollen poster rood dambord boog, vouw de uiteinden alvorens een stukje witte draad aan de top - zijn aandacht te trekken. Als de cilinders worden gevuld met snoep roodgloeiend, is het mogelijk een decoratie omvormt media genot. Elke afstuderen partij hield in de nacht wordt omgezet van het mondaine naar magische met toegevoegde extra's van rode en witte kaarsen van verschillende hoogtes en breedtes.


Overwegingen

Als het geld is krap, maak uw lokale dollar op te slaan uw nieuwe beste vriend. Partij kruiken Savvy dwalen rond de winkel voor de leveringen in plaats van vast te houden aan de sectie partij goederen. Je vindt er leuke decoratieve accenten in de speelgoedafdeling en rollen plasticfolie vinden tegen lage kosten klaar om alles te doen om een ​​muur te dekken om eettafels eye-popping maken. Als uw budget de klap kan staan, party winkels die je bind je thema samen afstuderen, inpakken gecoördineerde centerpieces, servies, slingers van crêpepapier en rekwisieten. Online winkelen is een andere goede optie. Aanbiedingen voor grote hoeveelheden goederen en decoraties levering van onderdelen sites bieden een vleugje van bestelling, dus is het raadzaam om uw boodschappen daar te beginnen, als je meer geld dan tijd.

Eigenschappen

Gaan voor een uniek thema voor het afstuderen? Sleuth uit de passie van de celebrant. Trakteer dierenliefhebbers om een ​​tafel bij het verankeren van een verzameling van wilde feestbeesten blow-up dragen het label van "wezens", kan de afgestudeerde verwacht tegen te komen in zijn nieuwe baan. Een systeem van minder speelse inrichting is gebaseerd op het drama van zwart als een stijlvolle uitvalsbasis voor een formele partij ontlokken oohs en aahs. Zwarte platen met een hart van goud, glinsterende stoelbekleding, glitter, servet versierd met strikken, ballen en gouden zwarten en veel kaarsen laat je afgestudeerd weet dat hij is voorbestemd voor grote dingen.

Expert Insight

Wilt u wow uw gasten met versieringen die meer dan de verbeelding van contant geld nodig? Gebruik het beeld van de mate van uw decoraties verankeren. Scannen en foto output, monteer ze op kartonnen ondersteuning, dan plaatst u de foto's aan de muren die de balzaal omringen. Zet de foto's in kleine frames, voeg de namen van de gasten en hebben een one-of-a-kind placeholder. Craft mini-afstuderen caps teruggedraaid door papier of piepschuim eierdoos fondsen, pleinen van karton en garen kwasten, hang dan veel van hen aan het plafond met behulp van monofilament string naar een hemel caps maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha