Dead Sea Mud Mask hoe voor te bereiden en wat zijn de voordelen?Wist u dat een masker van Dode Zee modder kan helpen zich te ontdoen van acne en kalmeren huidziekten? Nou, het is waar! De modder in de omgeving van de Dode Zee, een van 's werelds grootste zoutmeren, is bijzonder therapeutisch, en heeft vele toepassingen in zeep en andere cosmetische producten wereldwijd.

Dus, wil je weten hoe je dit masker gebruiken om te gloeien en vlekkeloze huid te krijgen? Doorgaan uw lezing!


Voordelen van Dode Zee Modder Masker:

Dode Zee modder heeft vele verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid die helpen om te vernieuwen en revitaliseren van de huid. Dode Zee modder vermindert rimpels heeft verzachtende en anti-acne, en wordt ook gebruikt om de conventionele medische therapie verbeteren.

Naast deze ongelooflijke voordelen Healths, Dode Zee modder heeft een aantal essentiële eigenschappen die helpen verminderen en aandoeningen zoals psoriasis, eczeem en acne te behandelen. Zeep gemaakt van Dode Zee modder hulp traktatie jeuk, terwijl ook het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huid.

Meestal kunt u elke essentiële olie toe te voegen aan het gezicht masker van modder uit de Dode Zee, maar dit recept zal gebruiken lavendel, kamille, en essentiële oliën van pepermunt. Laten we eens zien waarom deze ingrediënten zijn de best mogelijke toevoegingen aan dit masker.

Andere bestanddelen van Dode Zee Modder Gezichtsmaskers zijn onder andere:

Essentiële olie van lavendel:

Essentiële olie van lavendel heeft een kalmerend effect en ontspannen. Het is gebruikt in vele culturen als een slaap steun. De geur van lavendel essentiële olie is bijzonder verleidelijke charmes van de meeste mensen. Het is op grote schaal gebruikt door chemici en schoonheidsspecialisten als ingrediënt in lotions, gels en andere pakketten voor gezicht en lichaam. Lavendelolie niet alleen helpt bij het verminderen en verlichten spanning, maar desinfecteert ook de huid. Lavendel essentiële olie is bekend voor het behandelen van ademhalingsproblemen.

Kamille essentiële olie:

Dit is een andere effectieve huid kalmerende essentiële olie. Zijn kalme en natuurlijk ontspannende werking helpt om te ontspannen, terwijl het heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen. Etherische olie helpt om huidirritatie ontspannen zoals eczeem en acne. U kunt het zelfs gebruiken om irritatie te verminderen.

Pepermunt etherische olie:

Deze essentiële olie wordt meestal gebruikt in kauwgom, ijs, thee, zeep, shampoo en. Pepermuntolie heeft veel verschillende voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van de behandeling van misselijkheid, hoofdpijn en vermindering van de vergoeding van de luchtwegen en ademhalingsproblemen. Deze essentiële olie is vol mineralen en voedingsstoffen zoals ijzer, mangaan, magnesium, foliumzuur, calcium, koper en kalium.

Dead Sea Mud Mask:

Nu je weet over de voordelen van Dode Zee modder en andere bestanddelen van dit gezichtsmasker, laten we eens kijken naar hoe je deze ongelooflijke modder masker moisturizer voor het gezicht en lichaam kan maken:

De ingrediënten:

Om te beginnen moet je je ingrediënten te verzamelen, natuurlijk. Deze ingrediënten omvatten:

 • Een glazen pot met een deksel
 • ½ kopje Dode Zee modder
 • 1 druppel etherische olie van pepermunt
 • 3 druppels kamille essentiële olie
 • 4 druppels essentiële olie van lavendel
 • Een mengkom
 • Lepel
 • Doek
 • Water

Indicaties:

Om het masker te bereiden:

 1. Giet ½ kopje Dode Zee modder in een kom.
 2. Voeg de essentiële oliën van lavendel, kamille en pepermunt voor de kom.
 3. Meng de ingrediënten goed door tot je een gladde pasta.
 4. Giet de pasta in glazen pot met een deksel.
 5. Deze pasta masker kan worden opgeslagen en apart bewaard voor verder gebruik.
 6. Nu dat de pasta masker klaar is, neem een ​​eetlepel van deze pasta in je handen.
 7. De eerste twee vingers over tot de pasta gelijkmatig over het hele gezicht.
 8. Vergeet niet om de delicate gebied rond de ogen en mond te vermijden.
  Als uw huid begint te worden ontstoken of geïrriteerd verwijder het masker met water.
 9. Na het aanbrengen van het masker, laat gedurende 10 minuten.
 10. Overgaan tot het schoon te maken met een lief gezicht doek gedrenkt in warm water.

Nou, gebruikt u deze stappen en maak je eigen geweldige Dode Zee modder masker thuis. Vertel ons over eventuele andere variaties van het recept of je ervaringen met Dode Zee modder hier. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha